Најновије

СОРОШЕВ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Покорити ЕУ мигрантима! Читава ствар покренута у време Другог светског рата! (ВИДЕО)

Пре неколико дана мађарски премијер Виктор Орбан шокирао је цео свет рекавши како је мултиглобалиста, један од господара хаоса, Џорџ Сорош, изазвао мигрантску кризу која у овом тренутку урушава Европу! Додао је да је Сорош предводник левичарских организација и активиста, под чијом се палицом одвија пресељење једног континента на други.

Сорош и мигранти (Фото: Правда)

Тиме је Орбан постао први премијер модерне Европе који се усудио јавно проказати свјетску елиту која управља нашом стварношћу. Орбан је изрекао једно занимљиво упозорење: позвао је јавност на буђење, да се не би догодило да ни од кога изабрани појединци владају светом. Тиме је недвосмислено признао да постоји врх појединаца коју није бирао народ света (човечанство), а имају тенденцију да владају планетом.

Дакле, преко ноћи је теорија завере постала стварност! Да је Орбан био у праву када је говорио о њему, потврђује и сам Сорош. Иако би неко такав са светске позорнице требао бити небитан људима, он се сам ставља у позицију да даје упутства Европи – тачније, државницима ЕУ заповеда: “Морате примити мигранте у Европу”.

За Project Syndicate, друштвени форум отворене пропаганде, он отворено изјављује да је ЕУ дужна да збрине најмање милиoн муслиманских миграната годишње и за то годишње троши 16,8 милијарди долара, свеукупно 17 милијарди долара годишње. Дужна?

Како Сорош даље наводи, новац за прихват миграната ЕУ ће добивати из напредних европских земаља и САД-а у облику дугорочних обвезница, чиме јавно признаје да је све испланирано раније. “ЕУ треба свеобухватан план да одговори на кризу, треба ефикасно управљање над токовима тражитеља азила, и да Европа на уредан начин и добрим темпом задржи способност да их апсорбује, мора бити свеобухватна, план мора проширити изван граница Европе”, пише Сорош и додаје да је реч о глобалистичким плановима које треба да предводи УН. Индиректно, Сорош потврђује све оно што “теоретичари завере” тврде годинама.

Нови светски поредак успоставиће се под УН-ом који је деценијама припреман за стање хаоса који посматрамо данас.

Према Сорошу, мигрантима се мора допустити да сами бирају где ће се настанити. Тако ће ситуације попут оне у малом селу Пошерсрид, где се међу 40 становника доселило чак 120 миграната (мушкараца), постати чињеница, иначе ћемо бити прозвани као “нетолерантни”.

“Инвазија је вођена, с једне стране, кријумчарима људи, а с друге стране оним активистима (за људска права) који подржавају све што слаби државу”, рекао је Орбан спомињући Сороша као предводника и једне и друге инвазије. Сорош му је у стилу једног од вођа НСП-а за Bloomberg Business одговорио: “Његов план третира заштиту националних граница као циљ, а избеглице као препреку”, рече Сорош. “Наш (Ко то ми? Ко је Сороша бирао за ишта?) план да третира заштиту имиграната као циљ, а националне границе као препреку”, што је шокантна изјава за цело човјечанство које није свесно да Сорош отворено изјављује да влада светом, као и да је његов циљ свет без националних граница, што само опет потврђује теорију Новог светског поретка.

А управо је то Орбан и показао. Показао је да је Сорошев циљ уништење националних граница и идентитета свих држава чланица у сврху једнога света – Новог поретка. Наравно, то што Сорош спомиње записано је раније, односно уткано је у саме темеље Европске уније, јер је један од главних архитеката ЕУ Жан Моне, у јеку Другога светскога рата 1943., изјавио: “Неће бити мира у Европи ако се државе поново конституишу на основи националног суверенитета… Европске земље су премале да би гарантовале својим народима потребан напредак и друштвени развој. Европске државе морају се конституирати у федерацију…”

Дакле, очигледни план је уништење националних суверенитета и културних особености, под капом лажног европеизма заснованог на лажним вредностима и лажним идеалима којима нас нападају свих ових година, па и сада у време ове, тобоже случајне, инвазије илегалних миграната. Исто тако, јасно је као дан да Сорош само слуга који “мигрантском кризом”, која је тек врх леденога брега, завршава дијаболичне планове елите који имају само један циљ: поништити човека и све оно божанско у њему.

Или како је то написао Ричард Киденхов-Калерги, такођер један од зачетника ЕУ-а: “Хомогена евроазијска-негроидна раса, по изгледу слична древним Египћанима, замениће разноврсност појединаца”. Проблем је само у људима који и даље не верују да Сорош и други елиташи у овом тренутку кроје свет по својој вољи и што им ми као човечанство то допуштамо, иако нам у лице говоре да смо продукт њихове самовоље и ништа више од тога, закључује 4ДПортал.

На Косову се тајно складишти једна опасна ствар! Само један погрешан корак и сви смо у опасности! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА