Најновије

ПОНОВО КРВАВЕ КОШУЉЕ, "ОВО ЈЕ ТЕРОР": Опозиција тврди да су овог човека претукли напредњаци (УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО)

Одборник Демократске странке у општини Књажевац Далибор Станојевић пребијен је јуче током прославње дана општине, а опозиција тврди да иза напада стоји руководство Српске напредне странке.

- Захтевамо од надлежних органа да хитно реагују поводом пребијања одборника Демократске странке Далибора Станојевића од стране председника општине Књажевац Милана Ђокића из СНС, извесног Банета Бицепса, локалног криминалца и других лица. Одборник ДС пребијен је јуче, на прослави Дана општине Књажевац, а Саши Илијићу, председнику одбора Двери, упућене су озбиљне претње. О свему овоме је информисана полиција – саопштио је Савез за Србију.

Опозиција тврди да је ово само један у низу случајева где СНС користи насиље.

- Након разбијене главе Борка Стефановића, паљења куће новинара Милана Јовановића, пребијања организатора протеста 1 од 5 милиона у кабинету председника општине Житорађа и других случајева насиља, настављају се ове ненормалне сцене у општинама широм Србије чији су актери функционери СНС и њихови батинаши. Након скоро 6 месеци протеста на улицама широм Србије, уместо дијалога и покушаја да се смире тензије и да се унормали ситуација у земљи ова неодговорна власт наставља са насиљем над неистомишљеницима – кажу у СзС.

Они су позвали надлежне да хитно реагују и казне починиоце и позвали власт да престане да подржава и штити насилнике.

Лидер Двери Бошко Обрадовић позвао је грађане да и вечерас у 18 сати дођу на протест испред Теразијске чесме у Београду.

- Крваве главе и кошуље по ко зна који пут! Ушли смо у нову фазу: да напредњачки функционери јавно бију: Житорађа, Мајданпек, Књажевац... Никако да схватимо о каквом се злу ради. Ово је терор олоша. Овако ће проћи свако од нас лично ако протести стану. Зато вечерас у 18 код Чесме! – поручио је он

Kaко је Владимир Димитријевић жестоко оптужио Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА