Најновије

ПРЕТЕЋА ПОРУКА? САД објавиле видео како Б-2 испушта бункер-бомбу усред тензија с Ираном! (ВИДЕО)

Блокбастерски високо квалитетни видео снимак који приказује стелт бомбардер "Нортроп" Б-2 како испушта две масивне, прецизно вођене бункер-бомбе постављен је интернет од стране америчких снага, за време док САД нагомилавају своје снаге у Персијском заливу.

Норттроп испушта бомбу (Фото: Твитер/принтскрин)

Амерички тешки стратешки бомбардер је приказан како лети на непознатој локацији пре него што снимак успори и прикаже испуштање два пројектила. Бункер-бомбе се затим виде, како експлодирају изнад планинске локације из више углова.

“Б-2 испушта две ГБУ-57. Свако оружје тежи 30.000 фунти, са високом прецизношћу, држи у опасности дубоко закопане циљеве“, саопштила је "Вајтман" ваздухопловна база на видео снимак који је објавио пилот америчког бомбардера.

Време објављивања видео снимка долази у тренутку када САД нагомилавају снаге у Персијском заливу усред напетих тензија с Ираном. Забрињавајући развој назван је "психолошким ратовањем" од стране Исламске Републике, која је обећала да ће заштитити свој суверенитет свим неопходним средствима.

С обзиром да Вашингтон још увек није поткрепио своје тврдње да се Техеран припрема да "изведе офанзивне операције против америчких снага и наших интереса" било каквим доказом, Доналд Трамп је у петак осудио спекулације о припремама САД за рат као "лажне вести".

Прочитајте ОВДЕ кога то Трамп пушта низ воду и зашто.

Извор: vostok. rs/РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА