Најновије

Oснован одбор Српске деснице у Крушевцу (ФОТО)

Пред 120 окупљених Kрушевљана формиран је одбор Српске деснице. За председника одбора једногласно је изабран Дејан Ђокић.

Српска десница (Фото: Промо)

Пре формалног дела оснивачке скупштине, присутне је поздравио проф др Мирољуб Петровић, који је истакао значај Српске деснице као патриотске снаге која својим радом и залагањем показује да ће ускоро бити најјача опозициона снага која це изборити да буде пуноправни партнер у власти.

Изабрани председник крушевачког одбора рекао је да као припадник ветеранске популације препознао у Српској десници опцију која се од самог почетка свог деловања залагала за права бораца и ветерана.

„Српска десница у свом програму истиче да се залаже за традиционализам, саборност, родољубље, као и за евроазијске интеграције. Посебно бих истакао да се Српска десница изричито супроставља уласку у Европску унију као и у НАТО пакт, који нас је злочиначки бомбардовао 1999.године и против којих смо ратовали, а многи наши ратни пријатељи страдали.“

Пред 120 окупљених Kрушевљана формиран је одбор Српске деснице. За председника одбора једногласно је изабран Дејан...

Posted by Српска десница on Недеља, 19. мај 2019.

Потпредседник Дамир Шимпрага је позвао да се идеја Српске деснице шири у свакој кући, сваком селу, сваком граду.

„Српска десница и њен лидер Миша Вацић, заједно са вама и нама, креће у одбрану Србије од домаћих издајника и страних непријатеља. Српска десница мора бити зид у одбрани отаџбине.“, истакао је Шимпрага.

„Председник Српске деснице Миша Вацић је један од ретких младих лидера који се искрено бори за повратак српској традицији. Kод Мише нема лажног залагања за бољу Србију зарад личних или партијских интереса. Рад Српске деснице јесте наставак наше борбе политичким средствима за очување српских националних интереса.“ рекао је Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност СД и некадашњи шеф обезбеђења генерала Ратка Младића, поздрављајући јуначку ветеранску популацију Kрушевца.

„Град Kрушевац има четри ветеранска удружење, и управо сва четри удружења су од данас званично део Српске деснице.“, рекао је Миша Вацић, не кријући своје задовољство.

„Ово је петнаести град у коме смо основали одбор Српске деснице. Слога и јединство српских патриота је једини пут којем стремимо. Искуство старих ветерана рата одбране српства и енергија бунтовне српске младости са улицних протеста и демонстрација, уз мудрост српске интелигенције која је стала уз десницу је формула победе за српске националне интересе. Што је већи притисак непријатеља на нас – биће нас више, и ширићемо наш утицај у свим градовима у Србији.

Руску анализу о рату Кине и САД прочитајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА