Најновије

ПРЕДСЕДНИЧКА КАНДИДАТКИЊА САД: Ако буде рата против Ирана, онога у Ираку ћемо се сећати као дечје игре! Ниво разарања и трошкови биће....

Политика садашње америчке администрације је препуна рата против Ирана, а тај ће рат Американце коштати више него иједан у историји, сматра америчка председничка кандидаткиња, демократска заступница Тулси Габард. 

Иранске специјалне снаге (Фото: Јутјуб)

Према њеним речима, Сједињене Државе већ су потрошиле хиљаде милијарди долара на рушење режима у другим земљама, а постигле су само јачање терористичких група.

Шенон Брим, Fox News: Данас председник истрајава у тврдњи како само он доноси одлуке у Белој кући. У међувремену, информације унутар управе цуре. Дакле, је ли предвиђена било каква интервенција у Ирану? О томе ћемо разговарати с посебном гошћом, заступницом с Хавајима и кандидаткињом за председничке изборе 2020. Тулси Габард. Драго ми је што сте с нама.

Тулси Габард: Хвала, Шенон. Драго ми је што сам овде.

Шенон Брим: Разговарајмо, дакле, о изјави високог функционера одбране за Вол Стрит Журнал: “Имамо случај када је поуздан обавештајни рад довео до мерљивих и одговарајућих радњи.” Знамо да је одржан састанак с некима у Конгресу. И сада покушавају с вама одржати састанак следеће недеље. Да ли сте сигурни да управа предузима мере према ономе што стварно зна?

Тулси Габард: Радујем се овом састанку. Могу вам рећи као војник, јер сам служила у војсци Националне гарде више од 16 година, двапут сам била на Блиском истоку, а у Конгресу сам служила у Заступничком дому за међународне послове и оружане снаге више од шест година. Две ствари знам јако добро. Пре свега, скупо је платити рат људским животима. Сви ти ратови на Блиском истоку, од Ирака, … хиљаде моје браће и сестара у униформи су још више настрадали.

И такође знам колико то кошта амерички народ. Хиљаде милијарди долара које смо потрошили на разорне ратове за промену режима, и то је тек после терористичких напада 11. септембра. Али ти су ратови нарушили нашу националну сигурност и ојачали терористичке групе као што су ИД и Ал Каида.

Дакле, када говоримо о могућем рату с Ираном, а чини се да смо опасно кренули тим путем, мислим да је за амерички народ важно да зна да ће рат у Ираку у односу на Иран изгледати као пука ситница. Ниво разарања и трошкови биће већи него икада у нашој историји.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је Иран почео да плаши и своје пријатеље.

Извор: logicno. com/Л. Р/Fox news

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА