Најновије

ПУКЛА БРУКА, КОРАЋЕВА СЕ СВИМА ЗГАДИЛА: Мајка и брат је се одрекли због проституције, а оно што свакодневно доживљавају од мештана је језиво

Брат и мајка старлете Ане Кораћ, која је главна тема због тога што је њен бивши дечко Филип Мијатов јавно открио да је пружала сексуалне услуге за новац, на стубу су срама, па су решили да прекину контакт с њом.

Ана Кроаћ (Фото: Јутјуб)

Ана Кораћ је успела у томе да постане позната, али цену њене славе, по свему судећи, плаћа породица.

Како београдски медији сазнају, старлетина мајка и брат су на стубу срама због прљавог веша који је последњих месеци откривен о Ани, а нарочито откада је њен бивши дечко Филип Мијатов изнео тврдње да се она проституише, али и доказе да јој је он слао новац док су били заједно.

Према речима извора, Кораћеве се због укаљаног породичног образа одрекао брат и не жели да чује за њу, док мајка не престаје да плаче.

- Ана је обрукала и себе и породицу. Све о њој што се шушкало и спекулисало изашло је на видело. Сада се тачно зна ко је и шта је. Док је живела у Ивањици, она је била фина и добра девојчица. Родитељи су њу и брата лепо васпитавали, али, ето, она је отишла погрешним путем и сада је сви повезују са проституцијом. Брука је пукла и свима се огадила. Брат и мајка у родном граду не могу да живе од срамоте. Само се о њој прича и о томе с којим је мушкарцима била за паре. Мајка, која је пре пола године остала без животног сапутника, не може да дође себи од стреса и бриге - прича Анин суграђанин и додаје да је њен брат бесан на њу.

- Брат не жели да чује за њу. Он јесте млад дечко, али никада себи не би дозволио овакву срамоту. Он је Ану на почетку бранио, али сада је дигао руке јер је и сам схватио да је све то истина и да она само због јавности покушава да се представи као смерна девојка. Не жели да чује за њу. Тешко му је пало све то што ради и како се понаша. Другови га оговарају иза леђа, када шета градом, сви упиру прст у њега и јако му је непријатно због свега што се пише и прича. Не може де верује да није мислила на породицу када је хрлила да буде позната по сваку цену - тврди овај Ивањичанин.

Прочитајте ОВДЕ чега то Кораћеву није срамота и шта је то урадила.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА