Најновије

АЛИНА ЈЕ ПУТИНУ НАВОДНО РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ: Руска лепотица крила је још једну велику тајну, испливали сви детаљи!(ВИДЕО)

Владимир Путин је наводно постао отац близанаца које је на свет донела бивша гимнастичарка Алина Кабајева.

Алина Кабајева (Фото: Јутјуб)

Када су званични Кремљ новинари питали за изјаву добили су одговор:

- Гласине не желимо да коментаришемо.

Сличан одговор су дали и извори блиски Кабајевој.

Једна од водећих новина у Москви је на свом порталу објавила ову причу, коју је после изненада избрисала. Вест се појавила 12. маја, баш на 36. рођендан славне гимнастичарке.

Иначе, реч је о порталу "Dom2Life", који је у власништву Александра Караманова, који је веома близак са олигархом Аркадијем Ротенбургом, старим Путиновим пријатељем, пише Дејли Мејл.

А гласина о приватном животу председника Русије има много.

Она која највише привлачи пажњу, до данас непотврђена, је да је Алина Кабајева заправо тајна прва дама и да је блиска са разведеним Путином већ више од деценије. Алина се ретко виђа у јавности, а последњи пут је снимљена у октобру прошле године када је бранила своју докторску дисертацију.

Како год, Алину Кабајеву од 2008. године никада нико није видео у јавности са неком мушком особом. Реч је о једној од најуспешнијих руских гимнастичарки са два олимпијска злата и чак 14 титула светске шампионке.

Када се 2007. године повукла из спорта, учланила се у Путинову странку Јединствена Русија, а убрзо је постала заменица председника државне Думе.

Руски лист "Московски кореспондент" писао је још 2008. године да би она требало да се уда за Путина, што је он љутито демантовао на конференцији за новинаре са италијанским премијером Силвиом Берлусконијем.

- Ту нема ни једне једине рече истине - рекао је Путин.

Ипак, неколико година касније, када је већ био разведен, опет су га на новинарској конференцији питали кад ће се оженити и с ким. Са смешком је одговорио:

- Као пристојна особа мораћу то да учиним пре или касније.

Многи су тај одговор повезали са Кабајевом, а од тада се гимнастичарка неколико пута појавила у јавности са прстеном на руци који личи на веренички. Када се 2017. године појавила у Италији, где је проглашена амбасадором Светског првенства у гимнастици, показала прстен који носи на десној руци, што је био повод за нови талас прича.

Кабајева већ годинама покушава да негира да је на било који начин повезана са Путином. Ипак, приче не престају. Има их разних, да Кабајева има свој приватни авион и да су јој на располагању Мајбахове блиндиране лимузине.

Писало се и да са руским председником има већ троје деце и то наводно сина Дмитрија рођеног 2009. године, названог у част Медведева, ћерку рођену 2012. године, и дете рођено 2015. у Швајцарској.

А Алина није избегавала питања о деци. Тако је у интервјуу руском “Вогу” у јануару 2011. негирала да је мајка.

- Мој слатки мали нећак Арсенио управо је постао члан моје све веће фамилије у Москви. Сви, наравно мисле да је мој син - рекла је она.

Када се пре пар година појавила у на килзачком спектаклу у Москви са два дечака, гласине су поново кренуле.

Тада је портал "Узнаyвсе" тврдио да је познато да Кабајева има децу, али да је идентитет оца још непознат, а руске новине “Московски Комсомолетс” писале су да Кабајева није ни потврдила ни демантовала да су то заиста њена деца.

Како год, ако вас занима каква је Алина приватно, то је открила њена велика пријатељица и бивши тренер.

За рођендан јој је послала своју личну видео поруку “лепој, интелигентној, љубазној, пристојној, брижној и живахној жени уз наду да ће твој анђеоски осмех увек бити на твом лицу”.

Прочитајте ОВДЕ на шта је шеф руских специјалаца упозорио Мадура.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА