Најновије

БАЈДЕН ЈЕ БУДАЛА НИСКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ! Ким Џонг БРУТАЛНО ОДГОВОРИО на изјаве бившег америчког потпредседника!

Бајден о Трампу, Путину и Киму!

Северна Кореја означила је данас бившег потпредседника САД Џоа Бајдена као "будалу ниске интелигенције" и "имбецила лишеног елементарних квалитета људског бића", пошто је амерички председнички кандидат недавно назвао севернокорејског лидера Ким Џонг Ун-а тиранином.

Корејска централна новинска агенција (КЦНА) саопштила је да је Бајден увредио врховно руководство земље и починио "озбиљну политички мотивисану провокацију која се не може толерисати" против Северне Кореје.

Бајден је током кампање у Филаделфији, у суботу оптужио председника Доналда Трампа да се слаже с "диктаторима и тиранима" као што су Ким и руски председник Владимир Путин.

“Оно што је он изговорио само је софизам имбецила лишеног елементарних квалитета људског бића, а камоли политичара” пренела је КЦНА.
Агенција додаје и да се не исплати надати се нечему у његовој кандидатури и да га прати сумња да је будала ниског коефицијента интелигенције.
”Ипак, себе хвали као најпопуларнијег председничког кандидата. Ово је довољно да се и мачка насмеје” каже се у извештају агенције.


Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА