Најновије

ХРВАТ ИЗРЕШЕТАО ЦРНОГОРЦЕ У НЕМАЧКОЈ: Рат балканске мафије у Берлину!

Полиција на трагу кик-боксеру осумњиченом за бруталну ликвидацију два "шкаљарца"!

Фото: јутјуб

Полиција трага за више особа и два аутомобила које су коришћени у ликвидацији Дарка Мијовића и Николе Јовановића у Берлину!

Наводи се да је међу осумњиченима и држављанин Хрватске који се једно време бавио кик-боксом и другим борилачким спортовима. Немачка полиција сумња да је тај хрватски држављанин једна од особа које су изрешетале црногорске држављане у стану у Берлину.

Подгоричанин Дарко Мијовић и Даниловграђанин Никола Јовановић убијени су у Немачкој, а у тој пуцњави, рањени су и Подгоричанин Милош Павићевић и држављанин Србије Милош Весковић, који је пореклом, такође, из Црне Горе.

Према подацима црногорске полиције, обојица убијених били су блиски шкаљарском клану, а са том криминалном групом из Котора повезана су и двојица рањених.

Како показују први резултати истраге, неколико засад неидентификованих лица упало је у стан у којем су били Мијовић, Јовановић, Павићевић и Весковић и испалило на десетине метака у њих четворицу, након чега су побегли. Убрзо је на лице места стигла полиција, која је тражила трагове и повређене превезла на указивање лекарске помоћи. Одмах је утврђено да је у питању наставак рата "кавачког" и "шкаљарског клана".

Берлинска полиција проверава када су убијени и рањени ушли и Немачку и чиме су се бавили у тој држави. Полицајци су из зграде у којој је дошло до убиства евакуисала све станаре јер је утврђено да постоји могућност да је у неком од станова или возила паркираних испред зграде постављен експлозив, због чега је извршена детаљна провера терена.

Портпарол немачке полиције рекао је само да на случају ради велики број полицајаца, али више детаља није износио. Како су пренели немачки медији, један од рањених је хеликоптером пребачен на указивање лекарске помоћи.


Извор: Курир
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА