Најновије

"Показао ми је на мењач па сам..." Била је неискусна, а он јој је помогао! Одвео је у свој ауто, а онда...

Па овако, мислим да је у целој овој причи опис изгледа небитан, рећи ћу вам само да имам добру гузу и да сама за себе могу да казем да изгледам ок. Имам 20 година и студирам, мислим да је то довољно од мене чисто да бих задржала неку анонимност. Пошто као све данашње девојке волим да излазим ноћу по клубовима и сплавовима, тако сам излазила и пре две године. Пар викенда за редом са својим другарицама посећивала сам један од престоничких сплавова.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Јос прве вечери у свој оној маси и хаосу приметила сам лика старијег од мене који ме је гледао на врло перверзан начин. Пролазио је поред мене пар пута само ме гледајући без икаквог наговештаја да је заинтересован да се упознамо. Пошто смо заређале пар викенда на истом сплаву приметила сам да кад год дођем он је ту негде и увек са истим погледом чека да ухвати мој.

Пошто је било лето и прозори и врата сплава отворени па је кроз простор пиркао поветарац. И таман кад је он пролазио поред нашег стола ветар је одувао рачун право на његове груди. Ухватио га је, погледао ме и позвао конобара. Рекао му је да стави тај рачун на његово име и пришао да се упознамо. Искрено, одлепила сам за њим. Попили смо пиће, испричали се и он је наставио својим путем. Од тог дана сам долазила на тај сплав и дању и ноћу само да бих га видела. Деловао ми је незаинтересовано, јер после 5 сусрета није давао ни један знак заинтересованости. Онда сам решила да ја узмем ствари у своје руке.

Славио је рођендан на сплаву на који је позвао и мене и моје друство. Прошло ми је кроз главу да, ако већ не можемо да будемо у вези, бар покушам да имам секс са њим и да га можда тако уловим. Отишли смо сви на тај рођендан. Кад смо стигли већ је поприлично био пијан. После више покушаја и употребљених женских фора (жене це разумети на шта мислим) није се догађало ништа, па сам и одустала од њега. И тада, одједном његов глас који ме пита да ли ми треба превоз кући. Одговорила сам потврдно и пре поласка отишла до тоалета и скинула танге да би ми било јос лакше да га смувам. Дошли смо до паркинга, наравно импресионирана колима која вози ускочила сам унутра и кренула да му преврћем по касетама, стискам дугмиће и слично.

Нашла сам у једној од касета кондоме. Слагала сам га да умем да ставим кондом без руку, само устима, чисто да би му пробудила машту. Дошао је до једног парка и показао на мењач. Рекао је "Ајде, да те видим". Била сам шокирана. Нисам знала шта ме је снашло. Ипак, стегла сам зубе, отворила кондом и покушала да ставим на мењач, наравно безуспешно. Почела сам да се вадим како није реално на мењачу и да кад би имала п*нис при руци показала бих му како умем. Елегантно се скинуо и рекао ми да се послужим.

Наравно, нисам ни покушала да ставим кондом, већ сам одмах кренула орално да га задовољавам. Срећа па сам добра у томе, те се и он жестоко узбудио и имали смо секс ту у колима. Наравно, врло брзо је схватио да немам веш. После овог сексуалног излета остали смо у контакту, убрзо смо се стварно смували и сада смо зајдено скоро 2 године.

Врелу еротску исповест прочитајте ОВДЕ.

Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА