Најновије

ШЕШЕЉ ПОНОВО УЗБУРКАО ЈАВНОСТ: Није ми п*пушио, нисам стигао на ред, јер је п*шио људима из режима!

Лидер радикала Војислав Шешељ, у свом препознатљивом стилу, имао је бруталну поруку. Он је рекао да је тужилац био спречен да га орално задовољи, али да је чуо да је током боравка у Београду задовољио петорицу-шесторицу из режима

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала Војислав Шешељ, у свом препознатљивом стилу, имао је бруталну поруку за хашког тужиоца Сержа Брамерца, за кога је рекао да је дошао у Београд како би га орално задовољио, поручио му да је мајмун и да ће му нос поломити ако га сретне. Међутим, пошто се за време Брамерцовог боравка у српској престоници нису срели, Шешељ каже да је хашки тужилац био спречен да га задовољи, али да је чуо да је неке људе из режима задовољио.

Спречили га мангупи

- Брамерц није испунио задатке јер су га спречили неки мангупи, али изгледа да је некој петорици-шесторици из режима попушио. Не знам тачно коме јер нисам био сведок да бих те људе именовао, али тако су ми рекли. Следећи пут кад дође, нека одмах на аеродрому зове да пошаљем кола по њега, па да дође прво до мене - рекао је Шешељ.

Хашки тужилац Серж Брамерц био је у посети Београду у склопу припреме за редовни полугодишњи извештај Савета безбедности УН, где се састао с министарком правде Нелом Кубуровић, републичком јавном тужитељком Загорком Доловац и тужитељком за ратне злочине Снежаном Станојковић. С њима је разговарао о примени Националне стратегије за процесуирање починилаца ратних злочина, регионалној правосудној сарадњи у предметима за ратне злочине и подршци Хашког трибунала српским властима у задовољавању правде у тим процесима.

Тајна мисија

Међутим, лидер радикала тврди да је његова мисија у Београду била да му "попуши ку*ац", као и да Брамерцова мета нису његове страначке колеге Вјерица Радета и Петар Јојић, за које је Хаг издао налоге за хапшења, већ он, као и да је прва жеља хашког судије била да се с њим сретне очи у очи.

- Шта друго да му поручим него да је мајмун и да ми попуши ку*ац. О праву нема појма - рекао је Шешељ.

Киван на Хаг! Задавао им главобоље

Лидер радикала не пропушта прилику да поштено извређа судије и тужиоце Хашког трибунала. Главобољу им је задавао свих 12 година, колико је провео у притворској јединици у Схевенингену - од фебруара 2003, када се предао и добровољно отишао у Хаг, до новембра 2014, када је пуштен да се брани са слободе због лошег здравственог стања. Крајем марта 2006. године Хашки трибунал га је првостепеном пресудом ослободио по свих девет тачака оптужнице, али га је 2018. ипак осудио на 10 година затвора. С обзиром на то да је у притвору провео скоро 12 година, Шешељ је данас слободан човек.

Паровић очитао буквицу Угљанину. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА