Најновије

ИСПОВЕСТ ОЖЕЊЕНОГ МУШКАРЦА: Лизао сам јој бутине! Осетио сам на својим уснама набрекли клит**ис...

У браку сам три године и у међувремену смо добили ћеркицу. Своју жену обожавам, друге жене сам примећивао, али увек са дозом умерености. Жена како је добила нови пројекат стално је радила, долазила би кући уморна, посветила би се ћеркици и легла би у кревет исцрпљена. Недеље су пролазиле, а наш сексуални живот није постојао. Два пута сам покушао да јој приђем, али ме је одбила “ уморна сам“.

Илустрацуија (Фото: Beeg. com)

Рекла ми је да мора на пословни пут пет дана у Немачку да заврши пројекат и након тога ће имати времена за нас. Рекао сам јој да је прошло пуна два месеца како немамо однос, да сам напаљен као бик, а она се само насмејала.

У понедељак сам је одвезао на аеродром, пожелео јој срећан пут и брз повратак, пољубили смо се пре него што смо се растали и добацила ми је "буди добар".

У среду поподне сам се вратио са посла у подне, истуширао се и хтео да се одморим јер ће моја мама отићи по девојичицу у вртић, тако да сам имао времена да се опустим и да прочитам један чланак.

Зачуо сам звоно на вратима, отворио сам и видео Марију како стоји. Марија је приправник у фирми где ми ради жена.
Млада девојка са својих 24 године, црна коса се спуштала на рамена, била је у црној сукњи која се спуштала до колена и белој кошуљи. Витко тело, затегнута гуза, а тек груди које су се назирале испод кошуље. Приметио сам одмах да је било откопчано једно дугме више, тако да је правило ефекат да је покривало њене затегнуте груди, али исто тако давало је простора машти.

- Како ти могу помоћи? - упитао сам је.

Извинила се што смета, има проблема са аутом у смислу да је гума пукла и замолила ме да јој помогнем пошто живимо близу. Обукао сам се, након пет минута смо дошли до аута, узео сам резервну гуму из аута и заменио је. Рекао сам "ето сада је спреман ауто за полазак".

Марко хоћеш да одемо на пиће? - упитала ме је.

Мало сам се нећкао, али сам пристао и отишли смо у кафић иза угла.

У кафићу је било неколико средњошколаца за столом, а ми смо наручили пиће. Почели смо причати необавезне теме како је на послу, политика, економија. Наравно почели смо причати о вези, љубави и сек*у. Све време док смо причали она је била нагнута према мени тако да сам могао да видим црни грудњак кроз деколте. Причали смо о вези и томе колико дете утиче на живот, а поготово на с*ксуални живот између партнера. Трудио сам се да не буљим у деколте, али је прошло доста времена како нисам имао с*кс.

Она је причала како данас мушкарци нису поуздани и како је тешко наћи "мушкарца". Причала је са меканим гласом који је мени био пун еротичности. Устали смо да идемо и чим смо устали сетио сам се да сам обукао боксерице. Тако да ми се укрућен к*рац оцртавао у својој димензији испод тренерке. Она је одмах приметила и добацила "сад разумем зашто твоја жена не гледа ниједног другог мушкарца". Осећао сам се као ухваћени клинац на делу. Рекла ми је да ће ме одбацити колима до куће, на шта сам јој одговорио да није потребно, да могу пешке.

"Шта ће помислити људи?", добацила ми погледом на моје међуножје. Ушли смо у ауто, кренули да ме врати кући иако сам могао кренути у шетњу. У једном тренутку сам осетио њену руку на тренерци. "Да променимо брзину" добацила је…Почела је дркати к*рац да сам мислио да ћу експлодирати, месила ми је јаја као права гејша. У том трансу сам приметио да не идемо у правцу у ком живим. Питао сам је где идемо, на шта ми је одговорила да идемо код ње.

К*рац ми је узбуђен, она је полако масирала главић што је изазвало у мени осећај сензације. Изашли смо из аута и кренули према њеном стану. Пре  него што смо ушли у стан, рекао сам да не могу ово да урадим. "Ти си згодна зена, привлацна али ја волим своју зену." - рекао сам јој а потом се окренуо и отишао.

Вратио сам се кући, прво што сам урадио је било то да сам отишао под хладан туш. Мама је дошла са ћерком и није ништа приметила. У петак сам отишао по жену на аеродром. Био сам срећан што је видим. Отишли смо да узмемо ћерку из вртића и сви заједно смо отишли на сладолед. Приметио сам да ми је жена задовољна, из њених очију је излазила нека потврда сигурности, али истовремено нежности. Мислио сам да је задовољна како је добро прошао пут и посао.

Увече смо отишли у кревет, мислио сам да ће ме опет одбити. На моје изненађење она је покренула инцијативу. Рекла ми је да отворим поклон који ми је купила. Отворио сам и био сам затечен јер је купила с*кси играчке на које имам фетиш. Ставио сам кожни повез на очи, рекла ми је да се потом спустим доле. Како сам се спустио рекла ми је да има један "шлаг" за мене и да ставим руке иза леда. Осетио сам конопац како ми веже руке, а затим како ми истим тим конопцем везује јаја.

Затегнула је доста чврсто, тако да нисам имао простора да помичем руке пуно јер сам и на најмањи покрет осетио бол у јајима. био сам у трансу, лизао сам јој бутине, полако ишао према шкољки док нисам осетио на својим уснама већ набрекли клиторис. Лижи ме полако - рекла је. Била је сва влажна, а у једном тренутку сам осетио како јој се цело тело трза. Знао сам да треба да повећам интезитет, док нисам осетио крикове од св*шавања. Оставила ме је тако завезаног на кревету, она је отишла да се тушира.

Кад се вратила, узела ми је к*рац да га дрка. Знала је да ми је то неостварена фантазија, да ми дрка к*рац док сам беспомоћно завезан. Након десет секунди сам св*шио јер нисам могао више да се сиздржим. Одвезала ме је, отишао сам на туширање и заспали смо.

Сутра кад смо се пробудили, била је субота и нисмо морали да журимо на посао и да водимо малу у вртић. Одлучио сам да јој кажем шта се десило док је она била на путу.

- Имам нешто да ти казем, ја не могу да ти не кажем. Док си ти била на путу, у среду је Марија позвонила на врата пошто јој је била потребна помоћ око кола. Испричао сам да сам јој променио гуму и да смо отишли на пиће. После смо на њено инсистирање кренули да ме одвезе до куће. Био сам напаљен, што је она приметила тако да ми је у ауту дркала к*рац. Уместо да ме одвезе кући, одвезла ме је до њеног стана. Међутим, пре него што сам ушао у стан, захвалио сам се на понуди и отишао.

Чекао сам сада њену реакцију каква ће бити.

Знам, ја сам организовала да те Марија стави на пробу. - одговорила ми је.

Зашто је Вучић избезумљен сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА