Најновије

ОШТЕТИЛИ НЕКОЛИКО ФИРМИ ЗА 5 МИЛИОНА ДИНАРА! Пала преварантска тројка, приликом претреса пронађен кокаин!

Полиција у Краљеву ухапсила је Д.М. (1978) из Нове Пазове, Д.Т. (1974) и Г.Ђ. (1968), обојицу из Новог Сада, због сумње да су извршили више кривичних дела превара.

ФОТО: јутјуб

Сумња се да је Д.М. у договору са Д. Т. и Г. Ђ., током 2018. и 2019. године, на подручју Бајине Баште, Новог Сада и Врњачке Бање, лажним представљањем да је одговорно лице привредних друштава из Сомбора, Београда и Новог Сада, правио лажне мејл адресе са подацима наведених фирми.
 

Након тога је, како се сумња, слањем понуда са мејлова који су направљени за поручивање робе од различитих привредних друштава, доводио у заблуду одговорна лица оштећених фирми, за шта је након постигнутог договора ангажовао транспорт поручене робе и њену продају различитим лицима за готов новац, чиме  је себи и другим осумњиченима прибавио противправну имовинску корист у износу од 5.697.847 динара.

Такође, полиција је претресом  станова осумњичених Д.Т. и Г.Ђ. нашла мању количину кокаина, због чега им се ставља на терет да су извршили кривично дело недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Нема признања лажне државе “Косово” више од годину дана, више прочитајте о томе ОВДЕ.


Извор: МУП
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА