Најновије

ДОДИК ЗАДОВОЉАН ШТО ХАРАДИНАЈ ДОЖИВЉАВА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КАО ДРЖАВУ!

Председавајући и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да је зове “Додик држава”.

Додик (ФОТО: јутјуб)

На питање како коментарише Хараднајеву изјаву да свима мора да буде јасно да “Додик државе” неће бити на Косову, Додик је рекао да до коначног договора Београда и Приштине који ће бити прихватљив за све остаје чињеница да је Република Српска један од два саставна дела БиХ, а да су Косово и Метохија саставни део Србије.

“Харадинај је ипак у једном делу у праву када промишља на начин да решење косовског питања везује за Републику Српску и БиХ, јер је свима јасно да на овако малом простору не може бити прихватљива ни одржива политика двоструких стандарда” – нагласио је Додик.

Харадинај је изјавио да ће се са немачким канцеларом Ангелом Меркел сусрести 6. јуна у Берлину и да ће у наредном периоду фокус бити на спречавању настанка “Додик државе” на Косову.

Како су сиријци уништили две базе џихадиста (ВИДЕО), сазнајте ОВДЕ.

Извор: Срна
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА