Најновије

ЛАЖНА ДРЖАВА ПОДМИЋУЈЕ КРВАВИМ НОВЦЕМ: Дачић: Пацоли са 500.000 долара хтео да купи признање!

Шеф српске дипломатије изјавио је да је такозвани "министар спољних послова" тзв. "Косова" Беџет Пацоли недавно послао свог човека у Конго са 500.000 долара како би тамошњу нову власт "убедио" да призна самозвану државу.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Почетком маја Пацоли је најавио да ће Конго "ускоро признати Косово", али је Београду врло брзо стигла нота амбасаде ове земље у којој су такви наводи демантовани.

Додатну потврду да Конго неће мењати своју позицију по овом питању, добио је министар Дачић прошлог викенда од новог председника те земље Феликса Чизекедија.

Према речима шефа српске дипломатије, који је за протеклих десетак дана посетио седам држава афричког континента, Конго међутим није једина адреса на коју је Пацоли послао своје "изасланике".

После разговора које је имао у Танзанији, Тогу, Гани и Свазиленду, државама које признају Косово, Дачић каже да верује да ће они на основу аргумената који су им презентовани, бити макар удржани ако дође до поновног гласања о пријему "Косова" у Интерпол и Унеско.

Дачић најављује и да ће Србија истрајати у настојањима да не буде ниједног признавања тзв. "Косова", без обзира на притиске да Београд прекине са овим активностима.

Прочитајте ОВДЕ какве то небеске звери добија Србија.

Извор: Курир/Танјуг/novosti. online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА