Најновије

ТРАЈКОВИЋ ТЕШКО ОПТУЖУЈЕ: Вучић успорава истрагу о убиству Ивановића! Ућуткивање је припрема за друге ликвидације!

Председница Европског покрета Срба на Косову Рада Трајковић оценила је да председник Србије Александар Вучић успорава истрагу о убиству Оливера Ивановића "давањем аболиције Милану Радоичићу".

Рада Трајковић (Фото: Јутјуб)

Како преноси портал Коссев, у интервјуу за емисију "Договор", Рада Трајковић је рекла да јавност жели да сазна истину о томе ко је убио Ивановића и да она неће одустати од тог питања док се истина не утврди.

"Очигледно да опструкција постоји и тужно је да опструкција постоји у Београду, јер не препоручују Радоичићу да се просто преда и докаже своју невиност у процесу. Била би му обезбеђена логистика државе Србије, у смислу адвоката и свега онога што кажу да је обезбедила Канцеларија за Косово и Метохију за покојног Оливера док је имао процес, а не да га држе, а сви смо ми нешто криви. У ствари, ја искрено желим и истрајаваћу у томе да се дефинитивно сазна ко је убио Оливера", рекла је она.

Она је додала да модел ућуткивања људи као резултат има страховите последице а да је једна од њих угрожавање људи који говоре другачије од власти.

Према њеној оцени, то је "припрема за друге ликвидације".

Српска листа: Истрагу опструира Рада Трајковић

Недуго пошто су медији пренели ставове Раде Трајковић, Српска листа оптужила јепредседницу Европског покрета Срба на Косову да "директно опструира истрагу убиства Оливера Ивановића и свесно је усмерава у правцу који желе поједини центри моћи", за шта је како се наводи, "масно плаћена".

"Добро је познато вишегодишње штеточинско деловање Раде Трајковић у српском народу док је живела на Косову и Метохији, зато је се Срби са Косова и Метохије гнушају и апсолутно је игноришу. Ипак, то јој не умањује способност да зарад туђих и сопствених интереса настави са клеветањем сопствене државе и председника, ниједног тренутка не осудивши Приштину за монтиране оптужнице и притварање без основа, антицивилизацијске мере против Срба, укидање основних људских права", стоји у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да би за Вучића било боље да се прави да је нормалан.

Извпор: Слободна Европа/Коссев

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА