Најновије

ДОДИК О УПАДУ РОСУ: Ово није борба против криминала већ против останка Срба на Косову! Хоће да испровоцирају нови егзодус!

Председавајући и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је операција специјалних снага РОСУ озбиљан ударац на крхки мир на Косову и Метохији и да не може бити толерисана ни од нечега што се зове међународна заједница, која је присутна у овој јужној српској покрајини.

Милорад Додик (Фото: predsjednikrs. net)

Додик је истакао да држава Србија има право да штити свој народ, који је остао незаштићен чак и од међународних снага које би требало да и њима, као и Албанцима на Косову и Метохији, гарантују безбедност.

"Образложења, да је јутрошњи упад на север Косова и Метохије у функцији борбе против криминала, несувисла су, јер да би се појединци привели правди не морате да дижете специјалне јединице са дугим цевима које узнемире све становништво на Косову и Метохији", казао је Додик.

Он је оценио посебно чудним образложење да су на тај начин хапшени припадници полиције.

"Они су могли бити ухапшени мирно на својим радним местима, ако је било основа за њихово хапшење. Зато је потпуно јасно да овђе није реч о борби против криминала. Ово је борба против останка Срба на Косову и Метохији и покушај да се испровоцира њихов нови егзодус", рекао је Додик.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да Вучић припрема терен за признавање Косова.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА