Најновије

ПУТИН ТРЉА ДЛАНОВЕ! Странци долазе у Москву да гледају чудо пете генерације - руског ловца Су-57 (ВИДЕО)

Напредни руски борбени авиони пете генерације Су-57 први пут ће бити приказани страним делегацијама на аеромитингу МАКС-2019, изјавио је за јавност руски државни извозник оружја "Рособоронекспорт".

Руски Су-57 (Фото: Јутјуб)

- Напредни ловац пете генерације Су-57 биће приказан делегацијама ваздухопловних снага и свим гостима Међународног ваздухопловног и свемирског салона МАКС у Жуковском у Москви, од 27. августа до 1. септембра - наводи се у саопштењу.

Изјава је уследила након што је извор из авиоиндустрије у марту изјавио да руски борбени авион Су-57 већ има дозволу за извоз, а руска влада прегледа документе како би службено преименовала авион од интерне ознаке Т-50 у Су-57.

У 2017. години, пар ловаца Су-57 по први пут су демонстрирали елементе ваздушне борбе на аеродрому МАКС. Један од авиона је извршио напад, а други је одлетео од њега, показујући како ради супер-маневрисање, што дозвољава авиону да "избегне" непријатеља. Пилоти су такође показали акробације, укључујући Пугачев Кобру, који су летели под екстремним угловима напада и летели минималном брзином.

Су-57 је невидљиви ловац велике снаге у ваздуху који је створила руска компанија “Сухој”. Авион пете генерације, раније познат као “Prospective Airborne Complex of Frontline Aviation (PAK FA)” је једноседни, двомоторни, вишенаменски авион развијен за надмоћ на небу и јачу улогу у нападу.

Ловац је опремљен напредним авионичким системом и активним радарима са фазним низом у ваздуху, као и са различитим високопрецизним наоружањем.

Руси и Сиријци послали озбиљну поруку Американцима. Погледајте ОВДЕ шта траже од њих.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА