Најновије

МРЕЖНО РАТОВАЊЕ: Србија и Република Српска су под снажним америчким нападом (ВИДЕО)

О теми мрежног ратовања и неоружаних метода америчких напада на друге државе све више се последњих година говори у Србији и Републици Српској. Слободан Стојичевић, аутор књиге "Мрежни рат против Срба" надавно је боравио у Бањалуци где је студентима Факултета за безбедност одржао предавање о овој врсти напада.

Слободан Стојичевић (Фото: Правда)

Стојичевић је гостовао у емисији “Пост Фактум” где је говорео о америчким ударама на српски народ и циљевима мрежних напада којима смо изложени.

Он је објаснио да су мрежном нападу изложене све државе осим САД које су креатори мрежних метода ратовањам, да у нападу учествују медији, невладин сектор али и ривредна комора САД и друге институције те земље.

Аутор књиге “Мрежни рат против Срба” у емисији детаљно објашава на који начин, кроз циљано финансирање САД, невладин сектор врши деструктивне утицаје на друштвена и политичка кретања у земљама које су мете напада.   

Књигу Мрежни рат можете наручити на линку ОВДЕ или на теклефон 0631022855 по цени од 740 динара (бесплатна је достава). Читаоци из иностранства књигу могу купити у електронском формату путем сајта Novinarnica.net на линку ОВДЕ. Kњига је доступна и у књижарама Делфи.

У Србији је доступна и књига руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина “Мрежни ратови” коју можете наручити ОВДЕ.

Застава Велике Албаније се вијори подно Копаоника. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА