Најновије

МАКРОН ЗАПРЕТИО ТРАМПУ: Ево шта ће се десити уколико Иран одбаци нуклеарни споразум (ВИДЕО)

Техеран је у среду дао Европи 60 дана да осигура да су интереси Ирана заштићени у оквиру Заједничког свеобухватног плана деловања (ЈЦПОА). Иначе, Техеран је спреман да предузме даље кораке на укидању ЈЦПОА, упозорио је.

Емануел Макрон (Фото: Јутјуб)

Француски председник Емануел Макрон изјавио је у четвртак да ће Вашингтон бити одговоран ако иранске власти одустану од нуклеарног споразума. Он ће окривити за неуспех администрацију америчког председника Доналда Трампа. Макронова примедба следи најаву руског Министарства иностраних послова које је раније тог дана објављена да САД морају да прекину све активности које ометају политичку и економску сарадњу других земаља са Ираном.

Годину дана након повлачења САД из нуклеарног споразума о ​​Ирану, Техеран је у среду објавио да је делимично обуставио своје обавезе у оквиру споразума и дао Европи 60 дана да осигура да су интереси Ирана заштићени споразумом. Иначе, Техеран је спреман да предузме даље кораке ка укидању Заједничког свеобухватног акционог плана (ЈЦПОА). Истог дана, амерички председник Доналд Трамп увео је санкције за иранске метале, укључујући гвожђе, челик, алуминијум и бакар.

Путин једино пред ОВОМ женом сагиње главу! Она је обележила његов живот.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА