Најновије

СРПСКИ ХЕРОЈИ НА ЦРВЕНОМ ТРГУ! Генерали одушевили Русе, а ево ко је све од наших марширао раме уз раме са Путином (ВИДЕО)

Величанствен призор данас на улицама главног града Руске Федерације. Бесмртни пук је и ове године за 9.мај марширао улицама Москве славећи победу над нацизмом. На челу колоне био је Владимир Путин, који је носио фотографију свог оца, браниоца совјетског Лењинграда (данас Санкт Петербург).

Дан победе 9. мај обележен у Москви (Фото: Јутјуб)

Међу хиљадама Руса и свих слободољубивих људи, били су и славни српски генерали и официри, браниоци Србије 1999. године.

Они су на Црвеном тргу у једној опуштеној атмосфери показали колико воле Србију и Русију. Са собом су понели фотографије својих очева који су се борили против нациста у Другом светском рату.

Међу српским официрима били су пуковник Дани, као и генерали Делић и Лазовић. Веома брзо су примећени од стране највећих руских медија, па су давали изјаве које су уживо пратили милиони Руса.

Они су на моменте певали родољубиве песме, па чак и играли на Црвеном тргу у Москви.  У једном тренутку су запевали уз пиво са Шкотима из њиховог војног оркестра. Пуковник Золтан Дани је чак и заплесао на Црвеном тргу.

Бесмртни пук шетао Београдом. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА