Најновије

ВРЕДНИЈА ЈЕ ОД ПЕХАРА ЛИГЕ ШАМПИОНА: Херој Тотенхема је оженио богињу! (ФОТО)

Лукаш Моура је херој Тотенхема и човек кога ће сви навијачи тог клуба од сада урамљеног држати у својим домовима. Његов луди-хет трик у још луђем преокрету који су направили у Амстердаму против Ајакса у реваншу полуфинала Лиге шампиона је нешто што у фудбалу одавно није виђено.

Женске груди (Фото: Pixabay)

Бразилац, са необичним животним и каријерним путем, постигао је три гола у другом полувремену, од којих онај последњи у последњем минуту судијске надокнаде, и то је управо био гол вредан пласмана у финале Лиге шампиона.

Првог и историјског за "певце". Зато је преко ноћи постао човек о коме бруји Европа и тренутно је највећа фудбалска звезда на "старом континенту".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitória com gol do maridinho! Feliz, feliz.. Obrigada Deus!🙏🏼❤️⚽️

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on

А кад већ то тако бива, онда се крене са вршљањем и по приватном животу, а тамо још једна прелепост и још једна његова велика победа, само овог пута ван зеленог терена. У питању је његова супруга Лариса Сад, фото мотел, заносне лепоте и атрибута.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quero postar todas, rs!😬????🏽‍♀️

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on

Али није је било лако освојити, јер се одупирала Моурином удварању чак шест месеци. Просто она није такав тип девојака којој је довољно рећи да сте познати фудбалер, репрезентативац Бразила, нити је хтела да буде само једна у низу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Férias MODE ON! ☀️💛

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on

Зато је офанзивни везиста морао добрано да се помучи, али када је схватила да он није ни обичан фудбалер - ђилкош који би хтео само да "пише црте", попустила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De hoje...🍽❤️

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on

Везу су крунисали браком 2016. године, а годину дана касније постали су родитељи, а тренутно чекају своје друго дете.  Да више не бисмо одуговлачили, погледајте како изгледа предивна Лариса, јер верујемо да је то оно што вас више интересује од самог текста.

Погледајте ОВДЕ како треба зачинити секс.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА