Најновије

ПОБЕЋИ ЋЕ ОД ВАС! Знате ли шта никако не смете да радите у кревету после секса са новим партнером?! Одговор ће вас забринути!

Први љубавни сусрет је време кад прште варнице. Страст вас обузме и ако јој се препустите, заборавићете на све око себе... Све до тренутка када је на реду прво спавање у кревету странца. Тек тада примећујете ствари око себе. Шта вас може избацити из такта?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Према најновијем британском истраживању, у којем је учествовало више од 2.000 људи, најгора ствар коју можете да урадите у туђем кревету прве ноћи кад завршите заједно јесте – превише да се мазите! 

Тако бар мисли 41 одсто испитаника, док су прљави чаршафи "прекршај" у кревету за 36 посто испитаника. Нимало чудно, на трећем месту најгорих навика нашло се хркање, које је проблем за 33 одсто особа. 

Ако имате навику да навлачите прекривач на своју страну кревета и да га својатате, тада се сигурно не бисте добро сложили с 28 посто испитаника, док су неконтролисане телесне функције, попут подригивања или испуштања ветрова, главни извор незадовољства за 26 посто испитаника. 

Занимљиво, међу последњим испитаницима је било највише мушкараца које је негативно изненадило упражњавање телесних функција (њих 51 посто), док је прекомерно и претерано мажење било проблем за 61 одсто дама, у поређењу с 39 посто мушкараца.

Компанија Ергофлекс, која се бави производњом мадраца и која је наручила ово истраживање, такође је замолила испитанике да поделе неке анегдоте из спаваће собе.

Забележен је приговор 23-годишњег мушкарца који је једном приликом кревет делио с девојком и њених 30 плишаних пријатеља.

С друге стране, једна 30-годишња жена из Лондона пренеразила се кад је у партнеровом кревету пронашла пар туђих женских гаћица!

У чему мушкарци највише греше у сексу и како да жену узбуде до лудила прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ordinacija.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА