Најновије

ПЉУВАО, ШАМАРАО, ТУКАО И НЕ ИДЕ У ЗАТВОР! Ево који је споразум Мики Ђуричић склопио с тужилаштвом!

Мики Ђуричић, којег је због агресивног понашања пред ријалити камерама привела полиција, а надлежни суд му је одредио притвор до 30 дана због насиља над женама, по савету адвоката признаће кривицу како би добио наногицу.

Мики удара Сузану (Фото: Јутјуб)

Да би се што пре окончао кривични поступак, пчелар из Купинова ће потврдити да је ударио шамар Сузани Перовић, а потом пљунуо у лице и брутално штаком тукао Надежду Биљић у "Задрузи 2".

С обзиром на то да се његова насилност јасно види на снимцима из ријалитија, у договору са својим заступником одлучио је да сноси одговорност. Он ће предложити склапање споразума о признању кривице са тужилаштвом како би добио блажу казну.

"Адвокат је посаветовао Микија да понуде нагодбу, пошто је он очигледно починио насиље о чему сведочи видео снимак. Уколико тужилаштво и суд прихвате тај предлог, Ђуричић би могао да своју казну служи код куће у Купинову", открива извор.

Да ли ће тужилаштво прихватити нагодбу и даље је неизвесно с обзиром на то да је Ђуричић и раније хапшен због насилничног понашања.

"Први пут приведен је 2014. године после фудбалске утакмице у Купинову јер је повредио двојицу полицајаца. Након годину дана од тога, у ријалитију је физички напао Ивана Гавриловића због чега је осуђен условно. Због свега тога постоји могућност да тужилац одбије споразум или да предложи и неку строжију казну, на пример, ефективан затвор", додао је саговорник.

Ми смо дан након Микијевог хапшења, посетили његово родно село Купиново. У његовој кући није било никога. Како смо сазнали, сестра му ради у другом селу, а отац Мирко је отишао у затвор у Сремској Митровици да сину однесе ствари.

Он је био веома љут када су га позвали за коментар.

"Не, не, не. Мики излази до петка. Оканите ме се, ви сте лажови, свашта пишете, нећу ништа да вам причам", рекао је Мирко и прекинуо везу.

Небојша Бојовић се чуо с пријатељем: Рекао ми је да се каје

Један од најбољих Микијевих пријатеља Небојша Бојовић не оправдава његово насиље над женама и сматра да треба да одговара за своје поступке. Београдски златар и брат ухапшеног Луке Бојовића каже да се чуо са Ђуричићем после инцидента.

"Нема оправдања за то што је ударио женску особу, то никако није смео да уради. Позвао ме је убрзо након инцидента и рекао ми је да се каје и да му је јако тешко, поготово за Надежду јер се случајно нашла у дворишту. Свестан је да није требао тако да уради, али реаговао је исхитрено. Био је нерасположен, а пре свега разочарао се у љубав јер је имао превелика осећања. Видео је да није то што је очекивао. Она се нашла у погрешно време, на погрешном месту. Иако је он био испровоциран од стране Сузане и трпи болове, вратио се у ријалити да би био с њом. Ризиковао је своје здравствено стање, а морао је да иде на терапије у наредна два, три месеца на ВМА. Мики је иначе превртљив. Час каже једно, час друго. Мада, биће они заједно сигурно кад се заврши ријалити."

Село подржава силеџију

У Купинову, дан након хапшења, било је мирно, али је сасвим очекивано свуда је главна тема био Мики. Један комшија нам је рекао да је цела ситуација највише погодила његовог оца Мирка.

"Тражите кућу од оног глупандера? Нећете га наћи, његов отац је управо отишао. Ја Микија не знам као много инцидентног, али ово што их је снашло сад им није требало. Немојте му сад копати по рани. Његов отац се овоме није надао", рекао је комшија који не жели да му се јавно помиње име, а потом се умешала једна старија госпођа.

"Није он био такав. Био је добро дете, једино што не воли да ради. Воли да заради на лакши начи. Мирко вам је у Митровици, али не верујем да ће му дати да види Микија. Вероватно ће само чувару дати ствари за њега Ма, ето Микија за пар дана", каже комшиница.

У једној кафани, у којој је Ђуричић чест гост, цео дан се причало о новонасталом догађају. И оно што смо успели да чујемо, сви хвале ријалити звезду и већина му не замера што је ударио две жене.

"Ма пустиће га, добар је он", рекао је један човек, док његов пријатељ није избегао тему снајки.

"Биће они океј. Једино је Сузана мало матора за њега. Али, љубав не бира", насмејао се један од присутних, а онда додао да је Надежда била вредна док је кратко живела код Микија.

Један Микијев комшија подржао је његово насилничко понашање:

"Сви ми бијемо жене и девојке, али ово је било јавно."

Један мештанин Купинова каже да је чуо да је Мики био веома нервозан након што је избачен из "Задруге" док други наводи да је био код куће када је полиција дошла по њега.

Приликом хапшења био је нервозан

Извор наводи да Мики није хтео да бежи од одговорности и д аје свестан шта је урадио. Њега су привели у полицијску станицу у Пећинцима.

"Био је код куће, био је нервозан. Није он хтео ни да бежи ни да се скрива, као да је чекао полицију. Можда се и каје сад", каже извор.

ПрочитајтеОВДЕ још детаља о овом догађају.

Изво0р: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА