Најновије

ИМА 18 ГОДИНА И СЕДМОРИЦУ "ТАТИЦА" Месечно јој дају хиљаде евра, a каже да није проститутка! Ево шта она њима даје њима заузврат!

Студенткиња Валентина (18), звезда новог Би-Би-Сијевог серијала "Sugar Baby Dating" који представља девојке које се издржавају тако што добијају новац од старијих мушкараца (сугар дадиес), каже да истовремено има чак седморицу спонзора, али инсистира да то што ради није ескорт нити проституција.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Она своје везе са богатим "татицама" сматра обичним везама. Признаје да су те везе сексуалне природе, али тврди да није плаћена за сексуални однос, већ добија месечно одређену своту новца плус скупе поклоне.

Валентина тврди да од једног спонзора може да добије више од 3.000 евра месечно, а ако их има седам колико тврди, месечно може да заради и до 49.000 евра. Њен ормар пун је брендиране одеће, поседује хаљине које коштају и по 1.000 евра, а најскупље што има углавном су поклони од "татица".

- Када видим нешто што ми се свиђа, ставићу му то до знања. Додирнућу га по рамену, сигнализирати му очима... све што се може сматрати флертовањем - каже она.

Спонзори често од ње траже да носи костиме, на пример школске униформе, али њој то не пада тешко јер како каже, обожава да се пресвлачи. Додаје да је свесна тога да је мушкарци воле зато што је млада.

- Они не желе жену која ће доћи да се жали на своје проблеме и на стрес - тврди Валентина.

Неки од њених спонзора су чак дупло старији од ње, али то јој не смета јер каже да воли старије мушкарце. Њен омиљени "татица" има 47 година, а тек пунолетна Валетина каже да се нада да ће се удати за њега једног дана, када се повуче из овог посла.

- Не могу да се повежем са момцима мојих година, јер су њихови мотиви другачији од мојих. Они би радије седели и играли игрице по цео дан - каже Валентина.

Ова девојка има и пословне планове. Новац који узима од "татица" планира да уложи у покретање сопственог модног бренда за који се нада да ће јој омогућити финансијску независност.

Поза "џокеј" постаје све више у тренду. Намењена је доминантним дамама, а повез преко очију појачава сва чула. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Би Би Си, Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА