Најновије

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ТРАМПА: Амерички председник побеснео када је чуо какве су му шансе на изборима 2020.

Доналд Трамп тврди да су резултати нових анкета у предизборној сезони лажни, након што су истраживања показала да би га сваки битнији демократски кандидат који се бори за улазак у Белу кућу победити на председничким изборима следеће године.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

- Лажне вести никада нису биле неискреније него данас. Постоји ново изборно оружје, а то су "лажне анкете" или " сузбијајуће анкете" (оне потискују бројке) - гласио је први у серији твитова које је тренутни амерички председник објавио.

Он је додао да су "лажни корумпирану медији" објавили да су имали увид у резултате анкета које је спровела његова кампања, преноси британски Индепендет.

- Упркос лажном лову на вештице, бројке су најбоље које смо икада имали - написао је, алудирајући на тврдње да наложио својим помоћницима да поричу податке о интерним анкетама који су показали да би га бивши потпредседник Џо Бајден победио 2020. године.

- Бројеви које су објавили су измишљени и не постоје! Победићемо поново! - додао је.

Трампови коментари уследили су након што је анкета Универзитета Квинпиак показала резултате борбе између њега и неколико водећих демократа. Он је заостајао за Бајденом невероватних 13 просто, док су Бедни Сандерс, Камала Харис, Елизабет Ворен и други имали велику предност.

Убрзо након тога уследила је и анкета Њујорк тајмса која је показала да Трамп заостаје за Бајденом у свим савезним државама кључним за његов реизбор.

Трампова примедба дошла је и након његовог дуела са Бајденом у Ајови, током кога га је он назвао "глупаком", док је бивши потпредседник описао председника као "егзистенцијалну претњу".

Како су руски бомбардери спасили руску осматрачницу у Сирији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА