Најновије

ДЕЈАН ЛУЧИЋ: "Лажна држава Косово ће нестати, као и Хрватска, Србија мора да изађе на море! Имамо новог савезника!" (ВИДЕО)

"Косово мора да нестане јер су је направили сатанисти као што ће ускоро да нестане и Хрватска која мора да изгуби Далмацију јер Србија мора да изађе на топло море. И Италијани траже своје јер им је из Истре протерано 350.000 људи са територије Хрватске што су одрадили усташе у сагласности са Титом. И Албанија ће бити подељена на два дела, од Дубровника до Валоне ће да буде српско, а од Валоне на доле Грчко. Ако се то не уради Албанија ће постати муслиманска џихадистичка држава и биће врло опасна за Европу јер је ту језгро џихадизма и вехабизма који се финансира из Саудијске Арабије. Дуго смо ми веровали да су муслимани на Косову атеисти а нису. Погледајте на Гуглу у петак како су им џамије препуне и како се клањају а то су они Албанци који су пре 20 година причали да су атеисти и заклињали се у Енвера Хоџу. Исламизација Косова иде у корист Срба јер ће се Европа пробудити, у Француској ће доћи Марин Ле Пен на власт која ће дати подршку Србији и повући ће признање Косова. Кључно је да Трамп повуче признање Косова јер онда сва друга признања постају бесмислена. У Црној Гори одузимање имовине српске цркве је само увод да то исто почне на Косову јер ће то исто урадити и Приштина па ће српски манастири постати власништво тзв. државе Косово" - изјавио је Дејан Лучић у емисији "Балкан инфо".

Дејан Лучић (Фото: јутјуб)

Он додаје да је папа Фрања направио договор са руским патријархом Кирилом, те да је на нашој страни.

“Ми имамо подршку папе, он је на нашој страни пошто је направио договор са руским патријархом Кирилом о међусобном подржавању и супротстављању исламу. 9.000 католичких цркава је затворено у Канади а исто се догађа у Европи. Рушење католичких цркава из 17. века у Француској сведочи да је варваризам постао део Европске Уније. Америка губи трку на свим пољима и полако пада. Повукли су се из Авганистана, па из Сирије. Америци прети грађански рат и дубока држава се припрема за то” - изјавио је Лучић. 

Он каже да је најважнији човек Билдерберга Кисинџер који "покушава да сачува свет од лудости дубоке државе у Америци која напада Трампа".

Додаје и да је Медлин Олбрајт лезбејка, те да преко ње Албанци лобирају тако што су јој довели Вљору Читаку.

“Ми морамо да лобирамо код Трампа да у кључном тренутку повуче признање Косова а то је могуће са лобирањем у Конгресу” - сматра писац. 



Како је Амерички амбасадор увредио Шиптаре, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Web Tribune

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА