Најновије

"БЕРЛИН ЈЕ ПАС КОЈИ ЛАЈЕ, АЛИ СВЕ СЛАБИЈЕ" Медведев назвао Шолца дебилом и прогнозирао крах немачке економије

Према његовим речима, подаци Института за немачку економију показују да би Немачка могла да региструје губитак у износу од 300 милијарди долара до краја ове године.

Дмитриј Медведев. (Фото: ria.ru)

Лоша политика "дебила из администрације Бундесканцелара", може довести до тога да се у будућности у Немачкој поново "обнови идеја о Четвртом рајху и новом фиреру" уместо импотентних политичара садашњег немачког канцелара, упозорио је на свом Телеграм каналу бивши председник Русије, Дмитриј Медведев.

- Детаљно облизивање познатог места прекоокеанског господара данас превише кошта Немачку, која је на путу да, на велику радост Француске и Велике Британије, изгуби лидерску позицију у Европи - оценио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев у посту на друштвеној мрежи Телеграм.

Он је написао да се то може десити "тим пре што се око Немачке, која је још као неки пас који лаје, али све слабије, формирао чопор крештавих мешанаца, који непрестано желе да једу, као, на пример, Пољска и балтичке земље".

- И уколико они не добију свежу храну у виду украјинске земље, они ће без жалости одгристи свог остарелог вођу - упозорио је још једном бивши председник Русије.

Према његовим речима, подаци Института за немачку економију показују да би Немачка могла да региструје губитак у износу од 300 милијарди долара до краја ове године, а све због украјинске кризе, односно, мера на које се одлучио Берлин, а које претпостављају санкције против Москве и једно одречно "не" руским енергентима, без обзира на њихову повољну цену, по којој Немачка не може да нађе замену у САД, Норвешкој, Холандији или земљама Блиског истока. Ова бројка значила би дупло повећање државног губитка на годишњем нивоу у поређењу са забележеним подацима из 2022. године.

- Већ годину дана Немци се баве само садомазохизмом након што су одустали од "проклетог руског горива" и тако раскрстили са енергетском сарадњом са Русијом. Нису успели да пронађу ефикасан подстицај за даљи развој своје земље, новчаници грађана знатно су се истањили, а више од 50 одсто становника је за оставку кабинета Шолца - истакао је Медведев.

Све ово, како је објаснио руски политичар, ускоро ће довести до великих протеста синдиката који ће се на груб начин борити за повећање плате, док ће власт онда своја средства још дуго давати у помоћ бизнис сектору, који сада "очајно тражи спас од кретенизма своје владе код Амера".

- И тако долазимо до зачараног круга, из којег је тешко изаћи. Овим темпом, Немачка ће ускоро на дужи временски период изгубити своје политичко и економско лидерство у "уједињеној Европи". То ће бити потпуни крах оних политичких имбецила који су говорили да би Немци лако могли да живе без Русије. Крај њихових неславних каријера, што ће можда довести и до знатно мрачнијих последица - оценио је Медведев.

Бивши агент МИ6: Ситуација на украјинском фронту се окренула за 180 степени

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА