Најновије

О ОВОМЕ СЕ ЋУТАЛО ДЕЦЕНИЈАМА: Кнеле натерао фудбалере да ускоче у базену! Полудео, па их понизио до кости!

Александар Кнежевић Кнеле, симбол деведесетих, живео је лудо и брзо, а тако је и завршио. Убијен је у београдском хотелу "Хајат" у ноћи између 28. и 29. октобра 1992, када је имао само 21 годину.

Кнеле (Фото: приватна архива)

О њему се и данас испредају бројне приче... Једну од њих испричао је његов пулен прозван "Мали Кнеле". Тај догађај одиграо се у хотелу "Митровац" на Тари.

- Док смо набилдовани Кнелетов друг и ја играли стони тенис, са стране су стајали фудбалери Будућности из Подгорице и смејали се билдеру који је био очајан у стоном тенису. У том тренутку доле силази Кнеле, примети шта се дешава и то почиње да га нервира. Реч тамо, реч 'вамо, дошло је до чарке. Након краће расправе, Кнеле вади пиштољ и све фудбалере тера у теретану и каже:

- Пошто сте се ви смејали мом другару, сад ћемо ми вама. Ко не буде могао да уради исто што и он, онда иде на купање у базен, али обучен!

Билдер је дигао из бенча 150кг 5 пута, фудбалери су се погледали и схватили да им купање не гине. Кнеле им је наредио да сви ускоче у базен, али му ни то није било доста. Терао их је да пливају онако обучени, у тренеркама. На крају га је мој теча управник хотела замолио да престане да их мучи и тако се то завршило.

Тих пар дана колико су ту боравили, ја сам увек био поред њега, тако да су ме на крају у хотелу прозвали Мали Кнеле - испричао је сведок овог догађаја.

У сезони 1991/92 екипу Будућности са клупе је предводио тренер Милан Живадиновић, а играли су, између осталих, Анто Дробњак, Миодраг Гроф Божовић, Ниша Савељић, Виктор Треневски, Дејан Вукићевић и сви су касније каријере наставили у Црвеној звезди и Партизану. Ипак, није познато ко је од њих пливао обучен на Тари.

Шта су Црногорци са Космета поручили Милу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА