Најновије

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ КАДА ПРОЧИТАТЕ! Мушкарци са овом величином пениса пружају најјаче оргазме

Не тако мали број мушкараца није задовољан величином свог полног органа. Неке студије су откриле да чак 45 одсто припадника јачег пола није задовољан својим "димензијама", а да је притом 85 одсто њихових партнерки потпуно задовољно са величином партнеровог полног органа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Међутим, чак ни они мушкарци који се не могу похвалити огромним димензијама не треба да очајавају, наиме, имамо добре вести за њих.

У разговору за портал Дејли Дот, сексуални терапеут Елизабет Меграт објаснила је како пениси са мањим димензијама могу код жена изазвати веће сексуално задовољство и праву неочекивану сензацију.

"У случају партнера са мањим пенисима примећена је већа жеља да се задовољи партнерка, а поред пенетрације добар сексуални чин чине и квалитетна предигра као и тренуци након секса".

Меграт је такође додала да су мушкарци са мањим полним органом већи авантуристи у сексуалном смислу и да су склонији експериментисању са новим стварима.

Сексолози у овом случају партнере саветују да буду креативни и без страха испробају са различитим сексуалним играчкама попут вибратора и прстења за пенис. Кључна ствар у целој причи је да никако не бисте смели осећати стид због специфичне анатомије већ у договору са партнерком истражити најбоље опције како би сам сексуални чин био што бољи и како би оба партнера више уживали.

Мастурбирао у центру Загреба, па завршио у затвору, изјавом на Прекршајном суду запањио све присутне. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА