Најновије

ВЕЗИВАЊЕ, ГРУПЊАК, ПОРНОГРАФИЈА: Ево о чему мушкарци маштају у сексу, а не смеју да траже од својих партнерки

Без обзира на то колико имали страствен сексуални живот, вероватно се питате има ли још нека поза или играчка коју би ваш партнер желео да испроба. Замолили смо зато мушкарце да нам признају о чему потајно фантазирају, али се боје да предложе својим партнеркама.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. - Желим да доминира! Ако сам затражим то од ње, губи се цела сврхе фантазије - Деан, 27 година.

2. - Групни секс је нешто што ме занима, али никад нисам имао партнерку којој би то могао да признам. Мислим да би требало да попијем много алкохола да бих се окуражио и открио девојци ову жељу - Данијел, 30 година.

3. - Волео бих кад бих некад могао да затражим орални секс без да се осећам као да тражим да будем сервисиран - Андреј, 26 година.

4. - Волим кад су жене агресивне и креативне, кад преузму иницијативу па ме изненаде. Наравно, немогуће је тражити од пртнерке да буде спонтанија у кревету - Жељко, 29 година.

5. - Одувек сам желео да завежем девојку, али се бојим то и да затражим. Гледао сам криминалистичке серије попут 'Закона и реда' и знам како би такав предлог могао да се заврши - Бранко, 33 године.

6. - Узбуђује ме када ми девојка прича секси ствари на уво, али сам превише стидљив да то и затражим. Шта ако ми каже да и она ужива у таквим игрицама? Не бих се снашао с тим - Томислав, 26 година.

7. - Секс утроје. Који мушкарац не машта о томе? Али никад не бих то рекао наглас и тако повредио њена осећања, јер би девојка то сигурно протумачила као да ми није довољна - Габријел, 25 година.

8. - Желео бих свашта да радим с њеним грудима, али бојим се да питам. Могла би мој захтев да схвати као потребу да је понижавам - Бојан, 27 година.

9. - Не желим да тражим да се мазимо. Немојте ми се смејати! Мислим да неке девојке претпостављају како мушкарци не воле да се мазе након секса, па зато и не посежу за мојим загрљајем што је права штета - Иван, 31 година.

10. - Већ неко време маштам о томе да гледамо порнографски филм током секса, али страх ме да би моја девојка могла да помисли да желим да гледам друге жене док сам с њом. Али то уопште није разлог, једноставно желим да зачиним наш сексуални живот - Матеј, 30 година.

Имали секс на Ади када их је ударио гром, а прави скандал настао тек у болници. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Прва
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА