Најновије

ЦИФРА ОД КОЈЕ БОЛИ ГЛАВА: Нејмар би Барселону коштао чак 600 милиона евра!

Фудбалер Пари Сен Жермена и бразилски репрезентативац Нејмар могао би да се врати у Барселону у трансферу вредном чак 600 милиона евра.

Нејмар не жели више да игра за ПСЖ (Фото: Јутјуб)

Председник ПСЖ-а Насер Ал Келаифи је недавно изјавио да би Нејмар могао да напусти француски клуб ако за њега стигне “ХХЛ понуда”. Ова изјава најавила је могућност да Нејмар напусти Париз, а за њега су наводно заинтересовани Барселона и Реал.

Француски медији су пренели да је Нејмар свима у клубу рекао да не жели више да игра за ПСЖ и да жели да се врати у Барселону.

Реал је већ реаговао и наводно је послао челницима ПСЖ-а понуду од 130 милиона евра плус Герет Бејл или Хамес Родригез. Међутим, одговора из Париза још нема.

У међувремену и Барселона је одлучила да жели да на Ноу Камп врати Нејмара, али је њена понуда од 100 милиона евра плус Филипе Кутињо одбијена. Каталонски клуб је поставио услове Нејмару под којима може да се врати. Први је да повуче тужбу против Барселоне због дуга од 26 милиона евра и да јавно призна да је погрешио када је одлучио да напусти овај клуб. Он је пре две године из Барселоне прешао у ПСЖ за 222 милиона евра.

Шпански медији наводе да би повратак Нејмара, Барселону коштао чак 600 милиона евра у наредних пет година. У ту цифру урачунато је обештећење и плата за Бразилца у наредних пет година. Барселона би морала да плати 250 милиона евра обештећења и 70 милиона евра по сезони за петогодишњи уговор.

Барселона би тешко пристала на овакав уговор, јер Нејмар није више у тако доброј форми, старији и са собом доноси доста “прљавог веша”, као што је отужба за силовање.

Нејмар се тренутно у домовини опоравља од повреде.

Прочитајте ОВДЕ шта ће бити са Боаћијем и Павковим.

Извор: Правда

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА