Најновије

ФИНАЛЕ ЗАДРУГЕ НА ДЛАНУ! Луна пролази, а Алекс, Давид, Станија... ево ко је највише разочарао!

Задругари су синоћ морали да одговарају на питања својих цимера, а због појединих констатација било је и жестоких сукоба. Зорица Марковић била је на мети, па је исто тако и одговарала на све што је њене цимере занимало.

Ана и Давид (Фото: Јутјуб)

Задругар Бане Чолак ју је том приликом замолио да открије своје мишљење о томе кога види у финалу, а она је посла краћег размишљања одлучила да сврста ове учеснике.

- Луна, не знам за Марка како ће да се котира, јер је са Луном, не знамо како људи то схватају. Ни за Ану, Давида и Александру не важи правило. Станија, она је иритантна, Александра такође, Матора би могла, Сања. Брендону сам рекла ове године да нема шансе, а био је и те како потенцијал ове године. Он није ништа коментарисао шта треба. Очекивала сам од њега више, његову интелигенцију не можемо да потценимо. Ако људи цене финоћу, Алекса може да дође у обзир. Мића, наравно. Саво је погрешио у неколико ствари, а могао је да догура далеко. Није глуп, само је Лунин фан, тако се представио. Сад су пријатељи, али на пример, ако прави соло каријеру, онда треба да буде соло играч. Нико ми не смета, нека се друже, али управо из тог разлога сам рекла да то пренаглашено дружење може да води у том правцу. Да су ишли са квалитетима одвојено, другачије би прошли - рекла је Зорица.

Луна и Марко у врелој акцији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА