Најновије

СЛАВА НЕК ЈЕ ХЕРОЈИМА! ДОДИК ПОРУЧИО: Република Српска захвална свима који су дали животе за њену слободу!

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је на Дугој Њиви код Модриче, где је обележено 27 година од пробоја "Коридора живота", да је Република Српска захвална свима који су дали животе за њену слободу.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

"Данас Српска чини све да буде стабилна и развијена. То је најбољи начин да се одужимо онима који су за Српску дали животе, али и онима који данас живе у Српској и у њу имају веру", рекао је Додик новинарима.

Он је оценио да је операција пробоја коридора била величанствена битка за слободу Срба на овим просторима, те да слобода Срба и Републике нема цену.

"Она ће бити одсудно брањена на политичком нивоу у интересу свих њених становника који своју будућност виде овде", рекао је Додик.

Он је навео да су у овој операцији учествовале најбоље јединице Војске Републике Српске које су успеле у намери да споје западни и источни део Републике Српске, а и даље према Србији.

"Погинуло је више од 400 наших бораца, али је битка показала одлучност и жељу да се иде до краја и победи", рекао је Додик.

Влада Црне Горе намеравала да одузима имовину СПЦ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА