Најновије

ПОБИШЕ СЕ ШИПТАРИ ИЗМЕЂУ СЕБЕ, ПЉУШТЕ НОВЕ ОПТУЖБЕ: Два моћника са Косова заратила на мртво!

Фатмир Бајрај, активиста Демократског савеза Косова (ДСК), оптужио је Кадрија Весељија, лидера Демократске партије Косова (ДПК), да стоји иза свих политичких убистава на Косову!

Даут, Харадинај, Тачи, Весељи (Фото: Јутјуб)

Бајрај, истакнути косовски активиста који је живео и студирао у Штутгарту, упоредио је Весељија са лидером Северне Кореје (Ким Џон Уном): „Ким и Кадрија! Једно лице, једна порука, једна култура и систем! Девета скупштина државне партије, '“народне'“ Кадријине партије! Кадрија је на Косову као Ким у Кореји".

- ДПК ће остати највећа партија у држави, тим пре јер смо ослободили и извојевали независност Косова. Такође, обновићемо и државу. Ми ћемо дати најбољи пример у борби против криминала и корупције. Економски ћемо се развити и интегрисати у евроатлантски савез. Започели смо као мала група ОВК и супротставили смо се великој војсци, али ми смо били смели, одлучни и веровали смо у своју победу. Ми смо сада овде као ДПК - најбоља, највећа партија и пример Албанцима у региону. На крају, ДПК се креће у новој декади, с циљем да се грађанима обезбеде школство, економија, здравство, радна места - ово је на Скупштини ДПК-а изјавио Кадри Весељи, а Бајрај је овакву изјаву прокоментарисао речима: „Ја не могу да верујем својим очима и својим ушима“.

- Да ли је то онај Кадрија из антиалбанског ШИК-а, кога познајем као злу пару? Да ли су то онај Кадрија и његова криминална банда која је убила Иљира Коњушевција, Ахмета Краснићија, Бехадина Алаћина, Екрем Реџу? Да ли је то онај Кадрија који стоји иза политичких убистава током рата на Косову и након њега? Да ли су то онај Кадрија и његова банда, Кадрија, који је шеф криминала, корупције, рекета, зеленашења, те примања и давање мита? Да ли је то онај Кадрија из афера Кадри пронто и Кадри ПАН, који је са Вучићем, страсним непријатељом Косова и Албанца, формирао Владу Косова? Да, да, то су Кадри Весељи и његова банда - поручио је Бајрај, а пренела „Бота сот“.

Ко је поставио прелазе на Јарињу и Брњаку? Сазнајте више о томе ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА