Најновије

ВУЧИЋ ПИСАО КОЛИНДИ! Његово писмо пуно је топлих речи, а за то постоји и специјалан повод!

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку поводом Дана државности председници Хрватске Колинди Грабар-Китаровић у којој изражава жеље за напредак те земље, као и очекивање да се у наредном периоду интензивира дијалог о питањима од обостраног интереса.

Вучић и Колинда (Фото: Јутјуб)

"Примите моје честитке поводом Дана државности Републике Хрватске, као и жеље за даљи напредак Ваше земље и благостање свих њених грађана. Очекујем да, у наредном периоду, заједничким напорима интензивирамо дијалог о питањима од обостраног интереса, уз међусобно уважавање и поштовање европских вредности, како бисмо унапредили односе Србије и Хрватске, на добробит свих грађана наших двеју земаља и читавог региона“, наводи се у честитки председника Вучића председници Грабар-Китаровић, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Председник Србије упутио је честитку поводом Дана државности и председнику Словеније Боруту Пахору у којој изражава жеље за даљи напредак те земље и истиче да Србија цени подршку Словеније на нашем европском путу.

- Примите моје честитке поводом Дана државности Републике Словеније, као и жеље за даљи напредак Ваше земље и благостање њених грађана.

И овом приликом желим да потврдим посвећеност унапређењу односа између наших двеју земаља у свим областима од обостраног интереса и користи. Верујем да је томе допринела и Ваша овогодишња посета Србији, као што то чине и заједничке седнице влада.

Желим да истакнем да ценимо подршку Словеније на нашем европском путу, као и промовисање европске перспективе Западног Балкана - наводи се у честитки председника Вучића, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Прочитајте ОВДЕ шта је откривено у Хрватској.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА