Најновије

ФСС ИЗАБРАО ТУМБУ: Ево колику ће тачну плату имати нови селектор "орлова"!

Нови селектор фудбалске репрезентације Србије биће Љубиша Тумбаковић, остало је само да се још озваничи његово именовање.

Љубиша Тумбаковић (Фото: Јутјуб)

Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије ће се састати у наредних два-три дана и тада ће и званично прогласити Тумбаковића за новог стратега Орлова.

А док се то не деси, београдски медији истраживали су колика би могла бити плата новог селектора. То би била зарада од 300.000 евра на годишњем нивоу.

За исту своту новца Орлове су водили Младен Крстајић који је био почетник на клупи репрезентације у претходних годину дана, али и Славољуб Муслин са којим је Србија изборила одлазак на Мундијал у Русији 2018. године.

Кад смо код пара и тумбаковића, подсетимо да је доскорашњи селектор Црне Горе на том месту примао дупло мању плату - 150.000 евра. Претпоставља се да ће износ од 300.000 евра, нови стратег Орлова добити на име бонуса ако успе да одведе државни тим на Европско првенство.

Биће то врашки тежак посао, макар кроз предстојеће квалификације, јер је Србија доживела тежак ударац од Украјине у Лавову (0:5), а први наредни ривал је Португалија, која ће 7. септембра доћи у Београд да тражи назад бодове, које су јој Србија (1:1) и Украјина (0:0) отеле у Лисабону.

Управо ће тај меч против Португалије бити и Тумбаковићев деби на клупи репрезентације. Теже није могао ни да замисли…

Прочитајте ОВДЕ зашто Павков није отишао у Кину.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА