Најновије

НАЈВЕЋИ БЛАМ НА САМИТУ Г20: Канадском премијеру два моћна председника послала поруку, а да му нису рекла ни реч! (ВИДЕО)

У Осаки је одржан Г20 самит на ком су се окупили лидери најмоћнијих земаља света. На њему су Доналд Трамп и кинески председник Си Ђинпинг постигли договор око царина, а потписан је и споразум о клими, у коме поново нису учествовале САД.

Џастин Трудо (Фото: Јутјуб)

Међу шефовима држава на самиту нашао се и канадски премијер Џастин Трудо који баш и није добио најбоље место за столом. Наиме, сиротог су га сместили између кинеског и бразилског председника од којих ниједан није био ни најмање заинтересован за комуницирање с њим.

На снимци се види Трудо који се панично окреће око себе како би пронашао некога с ким ће разговарати. Прво се окренуо кинеском председнику Си Ђинпингу, који га није ни приметио, а затим бразилском председнику Жаиру Болсонароу који га је сензационално изигнорисао.

Не, буквално када је видио да му Трудо пружа руку, експресно му је окренуо леђа и руковао се с неким ко му је седе с друге стране. И делује као да је то урадио свесно и намерно. Трудо је дословно извисио, а израз на његовом лицу био је непроцењив – мешавина повређености и збуњености.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће бити одлагања испоруке руског оружја Турској.

Извор: vecernji. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА