Најновије

ПУТИНОВА ДЕСНА РУКА ДОЛАЗИ У СРБИЈУ! Ево о чему ће разговарати са Вучићем и врхом државе

Руска агенција Тасс пренела је вест о радној посети Београду педседника руске Думе Вјачеслава Володина, током које ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, обратити српским посланицима на посебној седници и учествовати на седници интерпарламентарне комисије.

Володин у Скупштини Србије (Фото: Јутјуб)

Како је агенција навела, позивајући се на саопштење Володинове прес службе, он ће се обратити представницима српског парламента, отворити четврту седницу Комисије за сарадњу државне Думе и Народне Скупштине Србије и састати са председницом српског парламента Мајом Гојковић.

На седници ће се разговарати о даљем развоју билатералних односа у сфери политике, економије и хуманитарне помоћи, као и о сарадњи на међународним платформама, имајући у виду савремене изазове и претње.

Претходни састанак интерпарламентарне комисије о сарадњи одржан је у Москви октобра прошле године, а тада се Гојковић обратила посланицима Думе и поручила им да је сарадња две земље значајна и успешна и истакла потребу развоја билатералне сарадње у свим обиострано корисним областима, подсећа руска агенција.

Креиран озбиљан пакет модернизације за ракете Р-27. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА