Најновије

Скинула сам све са себе, легла у кревет! Мислила сам да је у њему мој муж, ујутру сам схватила да нисам са њим имала се*с!

Свако од нас има неку невероватну причу, али оне најбоље углавном врло брзо постају виралне.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Наравно, под претпоставком да неко има храбрости да их подели. Тако је на тему најлуђих животних искустава, анонимна девојка која се представила као Марта зарадила ласкаву титулу најнеобичније приче, а ова се многима од нас некад појављује и као прилично напета маштарија.

Слушајте сад ово...

- Супруг и ја свако лето бирамо нову дестинацију и пошто још немамо деце, углавном су то прави хедонистички проводи препуни забаве, сунца, добре хране, излазака и, наравно - алкохола. Пре две године летовали смо на једном грчком острву и била је тако добра атмосфера да смо заиста уживали - почела је своју причу на Редиту становита Марта.

- Међутим, једном приликом јели смо неке сумњиве морске плодове и током вечери супруг се жалио на грчеве. Већ смо тада добро попили, али мени је баш било добро на пријатној тераси уз сјајну свирку па сам му рекла нека иде лећи, а ја ћу му се придружити након још једног пића.

Ипак, није баш ишло све по плану, јер не само да није је било једно пиће, већ се Марта није баш тако скоро појавила у својој соби.

- Мислим да сам баш претерала у пићу, а сећам се да су ми се набацивала два Грка, тражила ме да одем с њима на још покоју рунду, али сам их се успела некако решити. Иако су били згодни и морам признати да сам се мало узбудила на саму помисао шта би се могло догодити да сам пристала. Схватила сам да је крајње вријеме да кренем. Ушла сам у хотел, лифт ме одвео на трећи спрат, леви ходник, соба тачно у средини с десна. Мало ме алкохол ошамутио па сам гледала само у под док нисам дошла до отшкринутих врата. Нисам размишљала зашто су отшкринута врата, и даље сам у мислима имала ону двојицу Грка па сам ушавши у мрачну собу одлучила изненадити супруга. 

Неке ствари у кревету су јој биле чудне И та прича не би била нимало необична да се није догодило нешто сасвим невероватно...

- Само сам скинула све са себе и легла на кревет. На њему сам напипавала делове тела у потпуном мраку све док нисам наишла на онај део који ме занимао. Била сам баш мало црвцрнута од алкохола и потпуно сам се препустила. Неке ствари су ми биле чудне, наравно да јесу, сазнаћете ускоро и зашто. Нисам се обазирала, иако је он био у потпуној тишини, ја сам била гласна и било је апсолутно чудесно.

Али можда коју минуту након што је све било готово Марти је у торбици зазвонио телефон. Погледала је ко ју зове у ово глуво доба ноћи, а на екрану- слика њеног мужа! 

- Муж се жалио на буку из суседне собе "Можете ли замислити каква је била моја реакција?! У шоку сам гледала у телефон, потом сам телефоном осветила човјека који је лежао уз мене. То није био мој муж! Био је то неки непознати мушкарац, који је гледао у мене с неким глупим смешком. Потпуни хорор! У мраку сам напипала одећу, навукла ју на себе, зграбила торбицу и истрчала ван.

Марта је очигледно погрешила собу и "утрчала" потпуном странцу те га сексуално искористила. Стварно прича за памћење.

- Задихана сам ушла у своју собу, која је била одмах до ове, те мужу 'објаснила' да је био толико добар бенд да сам морала остати до краја. А он мени каже 'нисам могао заспати од буке из суседне собе, мислим да су били прилично напаљени наши суседи.' Ту сам се скоро опет срушила у несвест!

Скандалозну блудничење Луне и Слобе у туш кабини погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА