Најновије

Одржан "First International Masterclass"

У простору биоскопа Cineplexx Ušće Shopping Center, први пут у Србији одржан је "First International Masterclass" намењен клијентима. Masterclass је организовао ланац познатих фризерских салона Чешаљ & Маказе са циљем да едукују даме о начинима самосталне неге косе али и да представе италијански бренд K-time.

Фото-Промо

Програм је водио Бојан Репаја, арт-директор салона Диктат, а предавачи су били чувени стилисти из Италије и Србије:

Доменико Лиза, менаџер компаније Компроф

Бојан Савић, менаџер салона Чешаљ & Маказе

Дарио Гиордано, директор маркетинга компаније Компроф

Марија Риа Бојовић, технички менаџер бренда К-тајм за Србију

Паоло Банди, велики италијански стручњак, главни едукатор и техничар бренда К-тајм.

Догађају су присуствовали и специјални гости.

Први пут у Србији организован је Мастерклас овог типа – намењен пре свега обичним женама. Искусни предавачи су открили тајне трикове за негу косе, а представљен је и ланац италијанских производа К-тиме којим су даме широм света очаране. Врхунски стручњаци давали су савете како пустити косу, а избећи испуцале крајеве, како одабрати прави облик фризуре и боју косе, као и препарате за негу у кућним условима. Дали су одговор на чувено питање – када је право време да се шишамо? Пошто се ближи лето и дуго очекивани годишњи одмори било је речи и о неопходној заштити косе на мору.

Изврсни предавачи упознали су присутне љубитеље лепе и неговане косе са иновативним озонским спа третманом који ће у Србији бити доступан за сада само у салонима Чешаљ & Маказе. У питању је иновативна метода која се постиже специјалним уређајем X-wингс уз К-тиме препарате. Овај третман враћа коси виталност и чини је сјајном, јачом и, што је најбитније, здравијом.

После излагања и представљања производа, даме су имале прилику да поставе питања италијанским и нашим стручњацима и да сазнају све што их занима везано за негу косе.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА