Најновије

УПУТИЛА УЖАСНО УПОЗОРЕЊЕ СРБИЈИ! Марин ле Пен поменула Косово, па открила шта нас чека у Еврпској унији!

Радикално се противимо подршци ЕУ иредентизму, који има за циљ да ослаби нације тако што ће их растурити, изјавила је, говорећи о косовском проблему, Марин ле Пен, председница странке Национално окупљање, која је на недавним изборима за Европски парламент освојила највише гласова у Француској.

Марин Ле Пен (Фото: Јутјуб)

- Покрет којем председавам одувек се противио независности Косова водећи рачуна о томе да се испоштује Резолуција 1244 СБ УН - рекла је Ле Пен.

На питање да ли мисли да Србија треба да уђе у ЕУ и да ли је 2025. година реалан датум, Ле Пенова је подсетила да се њена странка бори против политичког система који представља ЕУ и да је због тога против принципа проширења.

- Не верујем да Србија има интерес да се интегрише у овај систем. Политика уцена и претњи против Мађарске, због тога што с правом одбија да буде подложна мигрантским квотама и учесталој политици уплитања Европске комисије у политички живот држава чланица, сигнали су упозорења који не треба да се занемарују - сматра она.

Говорећи о односима Француске и Србије, она је истакла да су у питању веома стари односи пријатељства, које, како је рекла, време није променило.

- Ови односи, наравно, морају да буду очувани и обогаћени ојачаним партнерством у оквиру билатералних веза - рекла је Ле Пенова.

О томе шта је НАТО погодио за време агресије на СРЈ пише ОВДЕ Мирослав Лазанаски.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА