Најновије

НА ЈАДРАНУ СВЕ ПРШТИ ОД ОРГИЈА! Девојке из Србије и БИХ тражене јер се продају и за комад накита, торбицу или одећу!

Како је прошлогодишње истраживање показало према проценама у Хрватској се 6.700 жена бави проституцијом, а редовних клијената који користе такве услуге има између 75 и 110 хиљада. Међутим тек мањи део њих користи услуге 'елитних дама' из круга који спада у такозвану елитну проституцију.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Током лета цела ова 'развратна игра' сели се на море, где је из године у годину све већа потражња за девојкама 'лаког морала'. О томе колико је то уносан бизнис који се толико расцветао да су групе девојака из других земаља авионима долазиле у више наврата на крајњи југ хрватске обале, како би одрадиле неколико дана, а понекад чак и неколико недеља дружења са незаситним гостима, а онда се враћале кућама.

А што се све догађало не само по јахтама, него ко се све бавио, али и користио услуге проститутки показала је и разоткривена афера највећег ланца елитне проституције у Хрватској, која иако је била затворена за јавност открила штошта о том послу и клијентима. У јахтинг проституцији на Јадрану уживају богати странци, домаћи тајкуни, спортисти и припадници подземља који за дружења с овим дамама издвајају и по 1000 евра.

Девојке се на Јадран доводе из свих крајева не само Хрватске, већ и суседних држава, а велики интерес влада за девојкама из Србије и БиХ, јер оне продају своје тело чак и за комад накита, луксузни комад одеће или брендирану торбицу. А те дивље забаве употпуњене су великим количинама алкохола и неизбежно кокаином који се на палубама шмрче до бесвести.

Многобројне девојке из Хрватске исти тај посао одрађују и на иностраним јахтама, под изговором да раде манекенске послове, а заправо продају своје тело. Ангажују их агенције за ‘пословну пратњу’, а најмања дневна зарада износила је 500 евра.

Како то заиста изгледа откривају анонимне исповести радника који су радили на таквим јахтама, већином као особље. Тако је један од чланова особља недавно открио како је на таквим забавама на јахтама све препуно дроге, попут кокаина, а таблете Виагра жваћу се као бомбоне.

"На таквим јахтама не понашају се најгоре њихови власници, већ они који их изнајме на недељу или две и за то плаћају преко пола милиона евра, како би уживали у пловидби на бродовима који имају базене. Све вам се на тим јахтама своди на "набавимо дрогу, набавимо проститутке, злостављајмо посаду својим захтевима. Али не жалим се, јер сам само за једно лето зарадио преко 28.000 евра од бакшиша", прича један од чланова особља који радио на иностраним јахтама.

Тако је открио како је најбоља зарада у Цану, проститутке зараде и до 35.000 евра за ноћ током филмског фестивала, а гости су и бројни славни глумци и великани из света филма. Али то је фестиваски бизнис, а онај летњи је много јефтинији, а посао функционише веома једноставно.

"Кад долазе велики клијенти на јахтама, то се зна па се сви детаљи договарају неколико дана раније. Они кажу колико цура желе, затим нас превезу аутомобилима до њихових бродова и некад останемо само преко ноћи, а некад испловимо на отворено море и вратимо се тек после три или четири дана. Како се говорка на таквим излетима оне најскупље девојке могу да зараде и до 3.500 евра.

Један странац чији је посао био да богатим газдама доводи проститутке и набавља дрогу, отркио је како је један од његових задатака био сакупљање и кориштених секс-помагала, попут вибратора, бичева, дилда..."Дочекивали смо летонске и руске проститутке, а обично су их довозили до јахте у пристаништима у флоти Мерцедеса. Потом би богати клијенти одабрали три жене за тај дан.

"Код њих можете да узмете и до 35.000 евра само за једну ноћ. Арапи су највеликодушнији људи на свету, њима је тај новац само папир. Обожавају одлазак на јахте, а жене бирају пре него се отисну на пучину. На јахтама зна да буде и по десет девојака, обично модела, које су голе или полуголе. Забава се своди на дрогу, пиће и секс са прелепим женама. Девојке чекају своје коверте на крају ноћи. Клијенти ставе договорену своту у куверту, а на њој напишу "дар".

Секс није тако страшан, обично траје само пет минута. Мало стењеш, уздишеш, превијаш се, кажеш му како је велик и тврд, њему то буде окидач и готов је за пет минута", открива једна руска елитна проститутка.

Ако питате жене, ове три позе у сексу су најомиљеније и гарантују оргазам. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 100posto.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА