Најновије

НИ ВУЧИЋ НИЈЕ ОВОЛИКО БАХАТ!? Агонија хиљада Новосађана настављена јер министарка Михајиловић нема времена (ФОТО)

Рокови за реконструкције важних саобраћајница у Србији пробијају све разумне рокове, на градилиштима често данима нема радника као да се намерно продужава време за обављање посла и пумпају трошкови. Такву праксу имала је и предходна власт, међутим оно што је у Новом Саду урадила министарка Зорана Михајиловић је врхунац напредњачке бахатости која је разбеснела Новосађане.

Нека чекају Новосађани (Фото: Правда/Јутјуб)

Наиме, важна новосадска саобраћајница Сентандрејски пут чија реконструкција траје скоро годину дана требала је да буде отворена на Видовдан што је и празник Видовданског насеља поред кога пролази, али је померено јер министарка Зорана Михаиловић није могла тај дан да дође у Нови Сад.

Иако су сви радови готови, исцртана путна сигнализација, постављени знакови и семофори становници овог дела Новог Сада наставиће да се провлаче околним сокацима и пешаче до аутобуса јер без Зоране пут не сме да буде отворен. Министарска је на Видовдан морала да буде на отварању аеродрома "Морава" како би аплаудирала председнику Вучићу због чега се муке хиљада Новосађана настављају још недељу или више дана.

Како Правда сазнаје, нови рок за отварање је Ивандан 7. јула или Петровдан 12. јула, наравно ако госпођа министарка нађе времена. До тада незадовољни грађани су сами на више места посклањали баријере и користе саобраћајницу, а на лицу места видели смо и полицијска возила која користе овај још увек затворени пут.

Возачи возе супротним тракама, између бициклиста, шетача и деце која возе ролере. Све ово није битно јер до отварања пута не може доћи док министарка не дође да се слика. 

Током реконстукције медији су више пута на лицу места затицали пусто градилиште без иједног радника па и не чуди зашто је рок за отварање пробијан више пута. Ипак задње одлагање је последица бахатости власти.

Како је сељак са моторном тестером послао жестоку поруку Вучићу погледајте ОВДЕ.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА