Најновије

ПРЉАВЕ ИГРЕ ШИПТАРА СЕ НАСТАВЉАЈУ: Харадинај дошао у Париз са само једним циљем!

Хардинај би данас требало да се састане са министром унутрашњих послова Француске Кристофом Кастанером. Премијер привремених приштинских институција Рамуш Хардинај ће данас у Паризу, како преносе приштински медији покушати да добије подршку за визну либерализацију за тзв Косово. Како преноси приштинска Епока, Харадинај је рекао да је тзв. Косово испунило услове и да "од Европе очекује да донесе исту одлуку као Немачка и подржи визну либерализацију".

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

Хардинај би данас требало да се састане са министром унутрашњих послова Француске Кристофом Кастанером, а већ се срео са Мартом де Сидрак, замеником председника француског Сената и председником групе пријатељства са западним Балканом.

- Нагласио сам посвећеност Косова да се крене ка интеграцији у евроатлантске структуре и да буде део веће европске породице, са пуним дужностима и обавезама. Ми сматрамо Француску пријатељем Косова и ова веза између наших држава чини ангажовање пријатеља из обе земље још јачим. Нагласио сам чињеницу да Косово тренутно очекује активнију подршку у финализацији остваривања права својих грађана да се слободно крећу по Европи - написао је Харадинај на Фејсбуку.

Харадинај се са немачком канцеларком Ангелом Меркел састао у Берлину почетком прошлог месеца и по окончању тог састанка изјавио да му је, када је реч о визама, Меркелова пренела да је "Немачка завршила свој део посла по том питању" и да подржава слободно кретање грађана Косова.

Мило започео завршну фазу етнички чисте Црне Горе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА