Најновије

ШОК ПРИЗНАЊЕ У ЕМИСИЈИ! Продавала је децу, дошло је чак и до убиства! Овај монструм не види ништа лоше у томе, а прети јој 15 година робије!

Прича о Радмили Микуловић из села Тешнице код Алексинца која је самоиницијативно пред камерама отворено тврдила да је продала своје две ћерке и унуку потпуно је шокирала Србију.

Деца (Фото: pixabay. com)

Наиме, Радмила тврди да је од тог новца, сазидала куће, а у свом поступку не види проблем иако јој прети 15 година затвора, а све зато што се, како каже, ради о обичајној традицији.

Радмила, иначе незапослена, инсистира на томе да је уговорени брак традиција  и да је немогуће да се то законски забрани.

Када се у породици роди женско дете, ми одмах кажемо да смо богати. Млађу ћерку сам продала за 99.000 немачких марака, а старију само за 10.000. За унуку сам узела 20.000 евра, а за сав тај новац сам сазидала куће - каже Радмила, која не крије да има још две унуке за продају, које намерава да „да за 20.000-50.000 евра“, а и једна и друга имају тек нешто више од 11 година.

Њен супруг Славиша такође у овој пракси не види ништа чудно и додаје да се дешавало да малолетна млада приликом уласка у брак не буде невина, због чега је пре неколико година дошло и до убиства.

Ако је млада невина, ломе се тањири од среће и пије се ракија. Међутим, ако није, младини родитељи су дужни да врате сав новац или више од половине новца. Пре десет година отац једне младе убио је пријатеља јер није желео да врати новац - каже Славиша.

Иначе, и сама Радмила удала се са 12 година за Славишу.

Мене је мајка дала за њега, ја сам имала 10 а он 12 година. Узели смо се и живимо у браку 50 година. Он ми је први муж, а мајкин пасторак. Она ми је рекла "што ја тебе да дајем у другу кућу, кад можеш за њега?".

Коме треба да се син жени, он дође и пита имамо ли девојку. Ако видимо да је добар човек, дамо, а ако се деца не воле, не дамо - тврди Радмила. По правилу, ради се о девојчицама које још увек нису ушле у пубертет.

Ја нисам продавао своје ћерке, али зато што нисам имао прилике - каже једна Радмилин суграђанин, додајући и да је "девојкама пала цена" и да се сада цена плаве девојке креће око "50, 60.000 евра".

Како тврди Радимла, "муштерије" су углавном Румуни и Албанци гастарбајтери, који онда девојке воде најчешће у Немачку, Бугарску или Француску.

Пред камерама ове емисије појавила се и Радмилина унука, Андријана Микуловић, која каже да је детињство са Радмилом трауматично.

Имала сам ноћне море! Одмалена знам да на вратима могу да се појаве људи који ће питати да ли има девојчица за продају. Онда сам сањала како се кријем по ормарима. Међутим, за многе наше суседе то је нормална појава и деца знају да од новца које родитељи зараде приликом њиховог венчања могу лепо да живе - каже Андријана.

Радмили се противе њен син Славиша и снаја Малина, који преко емисије апелују на државне органе да зауставе ове уговорене бракове.

Брак уговарају као кад продају стоку. Са младожењине стране кажу једну цену, а са младине траже вишу. Кад се коначно погоде, онда се даје капара. Међутим, када негативно коментаришем продају ћерки, моји ми кажу да сам сељак и глупак - жали се син Славиша.

Ко је брат нашег познатог певача који је једини тукао Аркана а због тога завршио сазидан сазнајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Прва

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА