Најновије

Овакав секс би увек требало да избегавате јер ћете се касније осећати горе него икад

Понекад уместо испуњености и задовољства након секса можемо осетити разочараност и потиштеност. Како се не бисте нашли у сличној ситуацији прочитајте која су три основна правила када би требало да избегавате секс.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Секс на силу

Ако имате секс само да бисте испунили жељу партнеру или обавили своју брачну дужност, то је потпуно погрешан приступ због којег секс неће бити уживање. Слободно реците да нисте расположени и не очајавајте због тога. Доћи ће тренутак када ћете бити спремни на акцију. С друге стране, секс на брзину је идеалан у тренутку страсти, али никако не и у тренутку када то радите само да одрадите.

Секс у тренутку у ком желите да радите нешто друго

Када нисте концентрисани на ужитак, већ вам мисли лутају негде другде, избегавајте такав секс! Ако вас море бриге или једноставно имате друге ствари на памети, радије не улазите у сексуални однос, јер ваша осећања и мозак у том тренутку нису на истој таласној дужини, па ће ужитак изостати.

Секс с погрешном особом

Ако нисте у вези и тражите авантуру, не узимајте секс „здраво за готово“. Када се нађете у таквој ситуацији, прво размислите хоћете ли ту ’врелу’ ноћ следећег јутра пожелети да обришете из сећања. Такав секс често је под утицајем алкохола. Ако се заинтересујете за неког незнанца у ноћној авантури, доброг пријатеља у тренутку слабости или чак сопственог шефа, добро размислите исплати ли се то што радите.

Исповест Хрватице зависне од секса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА