Најновије

МРАЧНИ ЗНАК СА НЕБЕСА: 60 птица пало из ведра неба на земљу! Крв им текла из очију уз језиво крештање, умирале споро и окрутно! (ВИДЕО)

Готово 60 птица одједном је пало "из ведра" неба у близини основне школе у Јужној Аустралији. Овом несвакидашњем призору сведочили су бројни ужаснути посматрачи, а сумња се да је дошло до масовног тровања птица.

Јато птица (Фото: pixabay. com)

"Било је као да смо у неком хорор филму, десетине птица су падале на земљу и крвариле из очију на обронцима близу Аделејда", казао је случајни пролазник за Гардијан.

Сара Кинг, оснивач агенције за спасавање птица, изјавила је како је један од њених радника открио птице у среду и видно се узнемирио.

"Само су две или три птице заправо угинуле. Остале су само крештале на тлу. Више нису могли да лете, крви је било свуда", описао је страшну сцену један од спасилаца који су од укупно 60 птица спасили само две.

Међу мртвим птицама била је и корела која се сматра штеточином у Јужној Аустралији, а локално веће је одобрило истребљивање ове врсте. Међутим, већина убијених птица припадала је другим врстама, а међу њима је било и заштићених врста.

"Ово је била спора, страшна и непотребно окрутна смрт која је трајала недељама", закључила је Кинг напоменувши да је отров узрокује унутрашње крварење које је трајало недељама.

Иако се верује се да се заиста ради о масовном тровању локални ветеринари припремају токсиколошки извештај, али резултати још нису довршени.

Веће у Александрини описује птице врсте корела као "сметње заједници" које праве велике проблеме у градским и руралним подручјима. Наиме, јата птица оштећују зграде, дрвеће и усеве.

Магла се надвила над градом и убила 12.000 људи! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерњи Лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА