Најновије

ДОНАЛДОВЕ БАХАНАЛИЈЕ: Процурео снимак журке на којој је Трамп са милијардером педофилом! Ударао девојке по задњици, лудовао... (ВИДЕО)

Амерички медији објавили су видео снимак са забаве, коју је актуелни председник САД Доналд Трамп организовао 1992. године, а на којој је био и милијардер Џефри Епстајн, који је недавно ухапшен.

Трамп тврди да није пријатељ са Епстајном (Фото: Јутјуб)

Амерички милијардер и регистровани сексуални напасник Джефри Епстајн (66) ухапшен је пре шест дана под оптужбама да је сексуално злостављао десетине малолетница и бавио се њиховим подвођењем.

На снимку, који су данас објавили амерички медији, види се да је Трамп 1992. године организовао забаву на свом имаљу Мар-а-Лаго, а специјалне гошће су биле младе навијачице НФЛ клубова. Међу гостима је био и Епстајн, који је раније био близак са Трампом.

Ово откриће је изазвало велики бес јавности, па је Бела кућа покушала да се дистанцира од Епстајна, поричући да су он и председник икада били пријатељи. Међутим, једна од жена које су подигле оптужбу навела да ју је Епстајн "регрутовао" када је имала само 15 година управо у Трамповом "Мар-а-Лагу". Многи тврде да је Епстајну управо то познанство помогло да толико дуго избегне затворску казну за почињене злочине.

На снимку се види да су се Трамп и Епстајн срдачно дружили и размењивали шале, а добацивали су атрактивним девојкама и упирали прстом у њих.

У једном тренутку чини се да Трамп свом пријатељу шапне: "Погледај ону тамо, она је згодна". У следећем кадру види се како Трамп од позади граби једну од младих девојака и тапше је по задњици.

Међутим, НБЦ-ев снимак само је последњи у низу објављених видеа и фотографија који доказују да су њих двојица били блиски пријатељи. Снимак је објавила телевизија НБЦ. Снимано је 36 сати, а емитован је прилог од 30 минута.

Трамп је тада изјавио да сумња да ће се икада кандидовати за председника САД, јер би његов однос са женама могао да буде препрека.

“Тако сам контроверзан, волим лепе жене, волим да излазим са лепим женама и уопште волим жене. Људи би рекли, то је грозна ствар”, рекао је наводно Трамп.

Једна навијачица је рекла да им је Трамп понудио да преспавају на његовом имању, а да је њих 20-ак прихватило позив.

“Како се ноћ ближила крају, Трамп је бацао људе у базен, али мислим да је све то било у духу забаве. На видеу испада да је било луђе него што је стварно било. Биле смо младе девојке и забављале смо се”, испричала је она, која тврди да се те вечери клонила Трампа и Епстајна.

Трамп и представници Беле куће одбили су да коментаришу снимке, као и адвокат Џефрија Епстајна.

Прочитајте ОВДЕ хитно саопштење из Кремља.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА