Најновије

ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Буле Гонцић хвалио власт, а онда je бруталним одговором спуштен на земљу! (ВИДЕО)

Иницијатива “Не давимо Београд” одговорила је на видео снимак глумца Светислава Гонцића у којем је реконструкције саобраћајница у Београду упоредио са инфраструктурним радовима у Бечу и Паризу.

Светислав Буле Гонцић је подржао СНС (Фото: Јутјуб)

“Поводом најновијег видеа из пропагандне кухиње Српске напредне странке у коме глумац Светислав Гонцић исмева муке грађана и грађанки Београда са неусклађеним радовима и гужвама, упоређујући их са радовима у Бечу или Паризу, стиже нам видео одговор из Берлина. Ауторка видеа скреће пажњу на све оно што двојац Српске напредне странке жели да сакрије", поручује се у саопштењу иницијативе Не давимо Београд.

Povodom najnovijeg snimka u kome partijski drug Gorana Vesića, Bule Goncić ismeva muke građana i građanki Beograda sa nestvarno neusklađenim radovima i gužvama, stiže nam video iz Berlina od Moli Blum #Gorane

Posted by Ne davimo Beograd on Wednesday, July 17, 2019

У градовима попут Берлина, Беча или Париза, како истичу из иницијативе Не давимо Београд, радови се изводе тако да не доведу до саобраћајног колапса, обезбеђени су пролази и доступна су сва места која чине живот у једном граду, од продавнице, до апотеке, а хитним службама, доставним возилима, старијим лицима и грађанима са посебним потребама омогућено је кретање.

Подсетимо, глумац Светислав Гонцић који је на претходним локалним изборима био на листи Српске напредне странке, направио је видео снимак раскопаних улица у Паризу и Бечу као одговор на жалбе грађана због инфраструктурних радова који се тренутно одвијају у Београду. Снимак је на својој Фејсбук страници објавио заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА